Ben jij onze nieuwe Financieel Medewerker?

15-02-2021

Deze klanten gingen je al voor

Word jij er gelukkig van als de administratie klopt en de mailboxen opgeruimd zijn? Ben je niet bang voor een breed takenpakket en werk je graag samen in een klein team? Dan kun je per direct aan de slag als Financieel medewerker voor 16 uur per week.

Pienk is voor Informed Group op zoek naar een parttime Financieel Medewerker. Informed Group is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy.

Wat ga je doen

Het betreft een afwisselende, parttimefunctie voor een accurate en gedreven Financieel Medewerker. Je vormt een team met de CFO en de Office Manager. Ieder in zijn eigen rol. Samen met deze collega’s en met ondersteuning van de accountants in Nederland en België, verzorg je de administratie voor verschillende Nederlandse bv’s en een Belgische vennootschap.

Tot je taken behoren onder andere:

 • Verzorgen van financiële boekingen en het verwerken van financiële gegevens;
 • Contact en overleg met leveranciers over inkoopfacturen;
 • Declaraties corrigeren, aanvullen en verwerken;
 • Communiceren met collega’s over declaraties en inhoudingen;
 • Bijhouden van HR- dossiers, verwerken van ziek- en herstelmeldingen en verlofverwerking;
 • Stukken archiveren, met name digitaal maar soms ook op papier;
 • Andere, voorkomende financieel administratieve werkzaamheden.

Informed Group werkt met de volgende pakketten: Exact Online, Payroll Loket, Rydoo, Office365, Teams, SharePoint.

Functie eisen

Als Financieel Medewerker heb je oog voor detail en ben je goed in staat om gestructureerd en accuraat te werken. Je leert gemakkelijk met verschillende softwarepakketten te werken en doet alles het liefst digitaal. Met enthousiasme weet jij je administratieve kennis in te zetten bij Informed Group.

Hiervoor neem je de volgende kennis en competenties mee:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Een afgerond MBO+ diploma, bij voorkeur in financiële richting, is een pré;
 • Relevante ervaring in een financiële rol;
 • Een goede kennis van Exact Online en Office365 of bent in staat om je deze snel eigen te maken;
 • Je bent parttime, 16 uur in de week beschikbaar (de dagen en werktijden zijn in overleg flexibel in te delen);
 • Flexibel in taken;
 • Woonachting in een straal van 20 km rond Woerden.

De uren kunnen flexibel worden ingevuld. Het werk is dus goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen. Deze functie voer je in eerste instantie volgens de huidige richtlijnen i.v.m. Covid-19 volledig vanuit thuis uit. Benodigde materialen worden hiervoor gefaciliteerd.

De werving voor deze functie is uitbesteed aan Pienk | Office Professionals. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze positie dan kun je via Pienk.nl solliciteren. Ook bij vragen verzoeken wij je om contact op te nemen met Pienk | Office Professionals. Je kunt dit kantoor bereiken op 030 – 276 71 87 of per mail op info@pienk.nl.

Aanbod

Uiteraard staat er tegenover jouw inzet een mooie beloning. Je krijgt een marktconform salaris, tussen € 2.300 en € 2.750 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt. Een laptop en mobiele telefoon worden gefaciliteerd. Je krijgt tijd en een budget om je persoonlijk te ontwikkelen. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt direct in dienst genomen bij de opdrachtgever.

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf in Woerden waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De lijnen zijn kort en je inbreng wordt enorm gewaardeerd. Het DNA van het bedrijf kan het best worden omschreven als professioneel, passievol, bekwaam en gedreven.

Bedrijfsprofiel

Informed Group is een internationaal georiënteerde organisatie die geavanceerde oplossingen en diensten biedt op het gebied van EIM en Low-Code. Onze klanten zijn over het algemeen grote en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren zoals de overheid, verzekeraars, banken en farmaceutische bedrijven.

Bij Informed Group zijn de medewerkers vaak net even meer dan collega’s. Zodra het weer kan organiseren we elk kwartaal een dag voor alle collega’s op een leuke locatie met een gezellige activiteit. Tot die tijd zorgen we digitaal voor verbinding met iedereen. Niet alleen om te werken, maar ook voor het gewone menselijke contact dat je anders bij de koffiemachine zou hebben.

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star