Bijzondere kwartaalmeeting in Burgers’Zoo

27-09-2021

Deze klanten gingen je al voor

Afgelopen week organiseerden wij een bijzondere kwartaalmeeting op een originele locatie. Namelijk bij dierentuin Koninklijke Burgers ‘Zoo in Arnhem. Dat we elkaar sinds lange tijd eindelijk weer fysiek zagen, maakte het tot een speciale ontmoeting. De kwartaalmeeting stond daarom in het teken van elkaar informeren, motiveren en inspireren. Na een heerlijke lunch werd iedereen geïnformeerd over de gekozen strategie en de productontwikkelingen. Zo hebben we onder meer een business solution gebouwd met low-code. Deze solution zorgt ervoor dat de achterkant van een EIM-systeem intact kan blijven en dat enkel de voorkant gemoderniseerd hoeft te worden met de technologie van low-code. Aansluitend vertelde elke afdeling waar ze voor staan en gaan. En aansluitend hebben we onze kennis verrijkt. Door middel van een workshop waarin we leerden wat het geheim is van een goede klantenanalyse. Zo wisten we elkaar optimaal te inspireren tijdens deze bijzondere kwartaalmeeting.

Hechte club collega’s

Omdat we elkaar zo lang niet hadden gezien, werden veel collega’s in het licht gezet. Vooral vier van onze senior EIM-consultants. Zij vierden afgelopen jaar een jubileum omdat ze alweer meer dan 10 jaar werken bij Informed Group. In totaal zijn er nu 9 die deze mijlpaal hebben bereikt. Dit bevestigde opnieuw dat we een hele vaste en hechte club mensen zijn. We maakten een inhaalslag voor alle gekozen Medewerkers van het Kwartaal. Afgelopen 1,5 jaar lukten het ons niet om hen echt in het zonnetje te zetten. Tijdens deze kwartaalmeeting ontvingen deze collega’s eindelijk live een hartelijk applaus. Inclusief een daarbij passend geschenk. Dit kwartaal is onze collega Wilma Janssen, uitgeroepen tot medewerker van het kwartaal. Zij is verantwoordelijk voor Office Support.

Interactieve puzzeltocht

In de middag organiseerden we een interactieve puzzeltocht door de hele dierentuin. Deze puzzeltocht ondersteunden we met een door ons zelfgebouwde OutSystems app. Wat maakten samen veel plezier en genoten van elkaars aanwezigheid. Na een royaal buffet sloten we deze bijzondere kwartaalmeeting in Burgers’ Zoo af en reed iedereen tevreden naar huis. En de volgende dag waren we uiteraard weer vol enthousiasme voor onze klanten aan het werk.

https://www.informedgroup.nl/wp-content/uploads/2021/09/BurgersZoo-puzzeltocht-1024×576.jpghttps://www.informedgroup.nl/wp-content/uploads/2021/09/Volledige-Team-tijdens-kwartaal-meeting-in-BurgersZoo-1024×576.jpghttps://www.informedgroup.nl/wp-content/uploads/2021/09/BurgersZoo-lunch-team-576×1024.jpg

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star