De route naar digitale innovatie

26-04-2022
Organisaties helpen informatie op nieuwe manieren te zien

Deze klanten gingen je al voor

Organisaties helpen informatie op nieuwe manieren te zien, inzichten te ontdekken en eindeloze mogelijkheden te ontsluiten. Met die uitgesproken passie wist Nicole van Rij zich direct te verbinden aan Informed Group. We delen die passie. Want ook wij geloven erin dat het belangrijk is om de verbinding en het persoonlijk contact met (potentiële) klanten aan te gaan. Organisaties te adviseren in het wendbaar ondernemen. Juist nu digitale transformatie hoog op de strategische agenda staat. Om die reden nemen wij onze klanten graag mee in die route naar digitale innovatie.

Ambitieuze plannen

Sinds begin april is Nicole bij Informed aan de slag gegaan als salesmanager. “Wij zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om onze ambitieuze plannen voor groei verder vorm te geven. Met meer dan 10 jaar marketing- en saleservaring in de informatietechnologie en dienstensector, weet ze vanuit haar adviserende rol als geen ander dat de klantbehoefte centraal staat.”, aldus CEO Jeroen Jansen.

Nicole gaat aan de slag met het verder uitbreiden van relaties binnen onze belangrijke accounts. Waarbij zij ook onze eigen ontwikkelde oplossingen nog prominenter op de kaart zet. Zoals Documentum Accelerator. Een onderdeel van onze paraplu oplossing van OutSystems voor EIM. Dat is een intelligent product waarmee het makkelijker is om een low-code applicatie te maken, die gebruik maakt van informatie uit een Enterprise Information Management systeem. En daarmee de informatie sneller en efficiënter beschikbaar stelt aan de eindgebruiker. De waarde van het EIM systeem wordt zo maximaal benut. En de klant kan bovendien nieuwe, door de business gewenste functionaliteiten, sneller en zonder de tussenkomst van de IT-organisatie opleveren.

Oplossingsgericht werken

“Het spreekt mij enorm aan dat Informed Group fungeert als kenniscentrum en aanjager van vernieuwing voor informatiemanagement. Waardoor bedrijven worden geholpen in het versnellen van de digitale transformatie. Ik vind het ontzettend leuk om organisaties te begeleiden in deze route naar digitale innovatie. Want de weg om daar te komen is echter een weg met vaak lastige keuzes. Het team van Informed Group snapt deze dilemma’s. De kern is het slim gebruik maken van technologische ontwikkelingen bij de realisatie van deze verandering. Met als doel om maximaal rendement te halen uit beschikbare data.” vertelt Nicole enthousiast.

Digitale innovatie

Nicole is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om de klant te helpen. Naast haar internationale ervaring in het Verenigd Koninkrijk en Australië, heeft Nicole onder andere gewerkt bij Microsoft, Qlik en Oracle. Haar passie zit daardoor ook echt in de technologie hoek. “De nieuwe wereld vind ik bijster interessant. Het feit dat ik er een onderdeel van uit maak, vind ik eigenlijk nog leuker.”, aldus Nicole.

Weten hoe Nicole jouw organisatie kan helpen in het vinden van de juiste route in de digitale innovatie, neem contact met ons op

Meer weten over digitale innovatie?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star