Deze week noemen we de OutSystems week

23-02-2021

Deze klanten gingen je al voor

Deze week staat bij ons toch echt wel in het teken van OutSystems. OutSystems is het # 1 Low-Code Platform voor digitale transformatie. Dit low-code ontwikkelplatform biedt alles wat je nodig hebt om razendsnel Enterprise-apps te bouwen, te implementeren, te beheren en te wijzigen. Als partner van OutSystems zijn we zo in staat om onze klanten te ondersteunen. We helpen ondernemingen hun organisatie en markten op een succesvolle manier digitaal te transformeren. Daarom juist deze week zo veel aandacht voor OutSystems.

OutSystems Partner Kick Off event

Allereerst nemen een aantal collega’s komende woensdag en donderdag, 24 en 25 februari, deel aan het jaarlijks OutSystems Partner Kick Off event. #PKO2021. Wij zijn er helemaal klaar voor. Het is interactief en leerzaam. Altijd boeiend om te vernemen wat de nieuwe go-to-market strategie wordt. En welke rol wij daarin als partner gaan spelen. Naast diverse executive keynotes, worden we geïnformeerd over de roadmap. Zoals bijvoorbeeld: Welke nieuwe releases staan op de planning? Wanneer zijn welke certificeringen en specialisaties beschikbaar? Met deze inspirerende kennis en expertise zorgen we er zo voor dat onze klanten vanuit dit partnerschap zich voordelig blijven ontwikkelen. Juist nu in die continue veranderende omgeving.

OutSystems consultant

Vervolgens hebben we deze week ook een ontmoeting met een OutSystems developer. Zij wil graag met ons in contact komen. Omdat ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging in haar werk. Bijzonder leuk was dat ze vertelde dat ze ons vond via onze website. Ze gaf aan dat onze website haar inspireerde als OutSystems consultant. Om die reden wil ze met ons in gesprek. Hoe leuk als hier iets moois uit voort komt

OutSystems is het # 1 Low-Code Platform voor digitale transformatie

Tot slot en zeker ook het vermelden waard, mogen we vanaf deze week voor een grote gemeentelijke klant aan de slag om onze business solution OutSystems voor EIM te realiseren. We merken echt dat de vraag naar een low-code platform om razendsnel Enterprise-apps te bouwen, toeneemt. Met OutSystems kunnen complexe systemen en databronnen sneller en efficiënter worden aangepast aan de vraag van de markt. De steeds veranderende wereld vraagt nou eenmaal om een versnelde digitale transformatie. Op naar een succesvolle OutSystems week omdat OutSystems het # 1 Low-Code Platform is voor digitale transformatie. Kennis vergaren, ontmoeten en ontwikkelen. Hoe leuk!

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over OutSystems?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star