Documentum Information Management Accelerator

05-04-2022

Deze klanten gingen je al voor

De OutSystems Forge is een opslagplaats van herbruikbare, open code-modules, connectoren, UI-componenten en bedrijfsoplossingen om de realisatie van apps te versnellen. We zijn trots om aan te kondigen dat we een waardevolle gelicentieerde bedrijfsoplossing hebben toegevoegd. Onze toegevoegde oplossing heet Documentum Information Management Accelerator.

Waardevolle oplossing voor OutSystems gebruikers

Onze Documentum Information Management Accelerator is beschikbaar voor OutSystems-gebruikers die ook OpenText™ Documentum™ hebben geïmplementeerd als hun Enterprise Information Management-platform. Of bereid zijn om dat uit te voeren.

Wat is deze gelicentieerde oplossing?

Documentum Information Management Accelerator verbindt OutSystems-applicaties met het OpenText™ Documentum™ Enterprise Information Management platform. Met deze oplossing kun je informatie (documenten, inhoud, metadata) onder controle van enterprise governance creëren, zoeken, lezen, wijzigen, toevoegen en verwijderen. Taken starten, verwerken en beëindigen. Ontdek de beste gebruikerservaring ooit en een snelle time-to-market.

Voordelen 

  • Door deze Documentum Information Management Accelerator in te zetten, kan de klant de waarde van het Enterprise Information Management (EIM)-systeem maximaliseren en tegelijkertijd nieuwe, door het bedrijf gewenste functionaliteit veel sneller en met minder ontwikkelingsexpertise leveren.
  • Het ondersteunt de digitale transformatie door alle energie en geld veilig te stellen die is gestoken in de realisatie van het EIM-systeem als een modern Content Services-platform.
  • Met deze aanpak kan het budget worden gebruikt om functionaliteit sneller aan de business te leveren tegen veel lagere kosten. Hiermee verwijder je de gemakkelijke uitweg van Shadow IT en koppel je gebruikers aan een toekomstbestendig EIM-platform: “Connecting People to the Enterprise”.
  • Versnel het gebruik van uw OpenText™ Documentum™-platform als opslagplaats voor documenten, inhoud en metadata achter uw OutSystems-applicaties.
  • Vind en toon documenten, content en metadata binnen de context van uw OutSystems applicatie. Van daaruit kunt u bestaande informatie wijzigen en verwijderen of nieuwe informatie maken en toevoegen.
  • Houd u aan de beveiliging en autorisatie zoals geregeld in uw bedrijfsbrede EIM-platform.
  • Start, verwerk en voltooi bedrijfsprocessen en taken die gebruikmaken van documenten en inhoud van uw EIM-platform.
  • Bied uw gebruikers een optimale gebruikerservaring van gecontroleerde informatie.
  • Moderniseer uw platform voor beheer van bedrijfsdocumenten of bedrijfsinformatie zonder dure migratie.
  • Ondersteun de digitale transformatie met meer gebruiksgemak, kortere time-to-market en lagere kosten.

Ideale oplossing

Documentum Information Management Accelerator maakt het gemakkelijk om uw digitale transformatie voort te zetten en de gebruikersacceptatie te vergroten door een uitstekende gebruikerservaring met behoud van de bedrijfsnormen en governance. Onze oplossing brengt de mensen en de onderneming opnieuw met elkaar in contact. Lever snel en kosteneffectief op maat gemaakte applicaties die voldoen aan de gebruikersbehoeften binnen de bedrijfsregels.

Meer informatie

Informed Group is een geregistreerde OutSystems-partner sinds 2019. Bekijk de Forge in de OutSystems-community om je app-ontwikkeling een vliegende start te geven of ga direct naar onze bedrijfsoplossing, de Documentum Information Management Accelerator, ga naar deze link.

Heeft jouw organisatie een ander EIM-platform? Ook dan kunnen wij helpen. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of druk direct op deze oranje knop.

Meer weten over Documentum Information Management Accelerator

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group