DQL Buddy 1.0.18 beschikbaar

01-09-2020
DQL Buddy onmisbare IT Toolkit

Deze klanten gingen je al voor

Soms is de werkelijkheid weerbarstiger dan de theorie en daarom stellen we een nieuwe versie van DQL Buddy ter beschikking.

Al jaren geleden voorspelden analisten dat programmeurs zouden ophouden te bestaan. Ook kunstmatige intelligentie (AI) werd een rooskleurige toekomst voorspeld die ten koste van programmeurs zou gaan. Zou je echter vandaag aan onze experts vragen wat zij daarvan merken, dan zullen ze je allemaal vertellen dat die mooie verhalen nog niet zijn terug te vinden in hun werkzaamheden. Leuke theorie maar de praktijk is toch anders. Dit vertaalt zich ook in de ontwikkeling en uitbouw van DQL Buddy. Het werk van een Documentum consultant kan niet zonder DQL en een het liefst worden ze daar zou uitgebreid mogelijk bij ondersteund.

Twee van onze meest ervaren Documentum consultants, Ernst Dijkstra en Jeroen Teeling hebben een aantal verbeteringen en aanvullingen gerealiseerd in DQL Buddy. Ook voor hen is dit hulpmiddel van groot belang in hun dagelijkse Documentum activiteiten. Hierdoor zorgen ze er voor dat DQL Buddy blijft werken op nieuwe versies van Documentum. Ook breiden ze dit onmisbare gereedschap uit aan de hand van de praktijkervaringen.

Wil je deze nieuwe versie gaan gebruiken (en dat is zeker aan te bevelen!), ga dan naar de downloadpagina van DQL Buddy.

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group