Nieuwe functionaliteiten in DQL Buddy 1.2

17-05-2021

Deze klanten gingen je al voor

Jawel, na een periode van testen op lopende projecten, kondigen we met enige trots enkele nieuwe functionaliteiten aan binnen de release DQL Buddy 1.2.

Nieuwe release

Allereerst hebben we de meest gebruikte functies van DQL Buddy qua technologie gemigreerd naar JavaFX. Tijdens het refactoren is direct een aantal bugs gefixed. Hierdoor werken de vernieuwde repository browser, de DQL editor en de ACL browser aanzienlijk beter. In de repository browser en DQL editor zijn de resultaten nu eenvoudig te filteren. Waardoor je sneller tot de gewenste set resultaten komt. Verder hebben we het groepenbeheer uitgebreid. Naast het overzicht van groepen en hun leden, heb je nu ook de mogelijkheid om gebruikers aan te maken en te bewerken. Verder is de ScriptRunner uitgebreid. Waardoor nu ook Java code en Java libraries kunnen worden gebruikt. De vernieuwde DQL editor heeft niet alleen een verbeterde gebruikerservaring, het biedt ook de mogelijk om de resultaten van een query te monitoren. Met het automatisch herhaald uitvoeren. Kortom, meer dan de moeite waard om deze release aan te vragen en vrijblijvend te downloaden.

Behoefte aan meer uitleg functionaliteiten DQL Buddy 1.2

We begrijpen goed dat je vast meer wilt weten over de werking en het gebruik van DQL Buddy. Of wat de grote voordelen zijn van alle functies. Hiervoor organiseren we op 1 juli aanstaande vanaf 16.00 uur een gratis Webinar. Noteer deze datum alvast in je agenda. Mocht jij je hiervoor nu al willen inschrijven? Klik de oranje button aan en laat hier alvast je gegevens achter. We sturen je met alle plezier een persoonlijke uitnodiging.

 

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over functies DQL Buddy?

Lees onze andere blogs