Hyperautomation. Wat is het en waarom wil je het toepassen?

11-07-2022
Hyperautomation blog

Deze klanten gingen je al voor

Hyperautomation. Een woord dat steeds vaker voorkomt. Het is een combinatie van technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Machine-Learning (ML) en Robotoc Process Automation (RPA). Wat is hyperautomation en waarom wil je het toepassen? 

Digitaal versnellen

Zijn we niet allemaal bezig met de vraag hoe we digitaal versnellen zonder dat informatie in verkeerde handen valt? Want klantbehoeften veranderen steeds. Wat zijn hierin de juiste stappen? Vasthouden aan bestaande oplossingen of overstappen op andere systemen. Inzicht in de eindgebruiker en investeringen in de juiste digitale technologie en tools zijn daarom cruciaal. 

Whitepaper Hyperautomation 

Meer weten, vraag onze whitepaper aan. In deze whitepaper geven we jou voorsprong door samen te vatten wat hyperautomation is en wat de trends zijn. We geven inzicht om de juiste keuzes te maken. Zodat je de optimale brug slaat tussen jouw eindgebruikers en jouw organisatie.

id=”31618″][/contact-form-7]

Ja, stuur mij de whitepaper over Hyperautomation

Kenniscentrum Informatiemanagement

Informed Group fungeert als kenniscentrum en aanjager van vernieuwing voor informatiemanagement. We helpen bedrijven in het versnellen van de digitale transformatie. Zo optimaliseren en moderniseren we business processen en gebruikersinterfaces van Enterprise Informatie Management systemen. We zetten hun enterprise informatie intelligent in met de inzet van een low-code platform en een agile aanpak. Hierbij passen we de technologie toe van onze partners OpenText Documentum, Outsystems en Microsoft 365. Mocht je naar aanleiding van de whitepaper toch nog vragen hebben, neem gewoon vrijblijvend contact op. We helpen graag.

Meer weten over hyperautomation?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star