Informed Consulting is nu Informed Group

05-09-2018
wilma voor pand scaled

Deze klanten gingen je al voor

Een weloverwogen beslissing: we ontplooien ons verder.
In het afgelopen jaar heeft Informed een reeks ontwikkelingen doorgemaakt die het begin markeerden van de nieuwe richting die we voor de komende jaren hebben gekozen.

Steeds meer bedrijven vragen Informed om hen te begeleiden op hun reis naar digitale transformatie. Met onze consultants, experts in hun vak, onze maatwerkoplossingen en onze producten zijn we erin geslaagd dit met succes te doen.

Om er zeker van te zijn dat we klaar zijn voor de toekomst, hebben we besloten al onze activiteiten samen te voegen onder een nieuwe naam: Informed Group.
We denken dat dit handelsmerk de beste manier is om al ons advieswerk te combineren met de producten die we aan het ontwikkelen zijn.

Nieuwe website

Deze opwindende veranderingen vereisten ook een nieuw logo en deze nieuwe website. We horen graag wat je ervan vindt!

We zijn nog steeds Informed

Onnodig te zeggen dat we nog steeds het Informed zijn dat je kent en vertrouwt. Onze service, expertise en kwaliteit zullen uitstekend blijven en zo mogelijk verbeteren. We zijn nog steeds “Connecting People to the Enterprise” en we adviseren je graag over uw volgende stappen.

Informed Group is klaar voor de toekomst en als CEO van de groep ben ik er trots op dat dit de eerste stap zal zijn op de nieuwe reis van Informed.

Vriendelijke groeten,
Jeroen Jansen, CEO Informed Group

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star