Klaar voor de digitale EIM transformatie?

12-01-2021

Deze klanten gingen je al voor

Weerstand tegen de digitalisering en gebrek aan beschikbare technologie voor de digitale transitie zijn momenteel de grootste uitdagingen voor bedrijven en organisaties. Ondanks dat we toch al geruime tijd in lockdown zitten. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld het remote werken nog niet op orde. Met als resultaat dat het nog steeds lastig is voor hun medewerkers om thuis remote te werken. Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de digitale transformatie?

Remote samenwerken

Allereerst is het dus essentieel om je bedrijfsinformatie (enterprise information) goed op orde te hebben. Een Enterprise Informatie Management (EIM) systeem geeft veel hulpmiddelen om te zorgen dat de informatie automatisch op de juiste plek wordt opgeslagen. Daarnaast wordt het zo ook voor een groot deel automatisch voorzien van metadata. Om snel te kunnen zien waar het stuk informatie over gaat. Zorg er dus voor dat deze informatie via Teams en alle Office applicaties wordt ontsloten. Daardoor is het remote samenwerken op de juiste bedrijfsinformatie dan veel makkelijker.

Rol IT cruciaal bij digitale transformatie

Informed Group is de ideale partner om deze digitale transformatie daadwerkelijk goed uit te voeren. Dat komt doordat we helpen bij het formuleren en voorbereiden van de plannen. Daarnaast weten we als geen ander welke mogelijkheden er zijn om de nieuwe technologie in de bestaande omgeving zo goed en veilig mogelijk te benutten. We slaan een brug tussen de business en IT. Vervolgens bereiden we IT-afdelingen eenvoudig en snel voor op een nieuwe rol en de nieuwe technologie die zo hard nodig is.

Informatie makkelijk en overal beschikbaar

Digitale veiligheid en security van bedrijfscomputersystemen verdienen aandacht. Juist nu het thuiswerken op de eigen computer door corona vanzelfsprekend is. Met onze Enterprise Information Management (EIM) oplossingen, realiseren we een omgeving die flexibel, veilig en logisch is. Voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. Op die manier zijn de werkprocessen en informatiesystemen vanuit elke omgeving op een betrouwbare manier te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star