Legacy EIM applicaties moderniseren

10-05-2022
Voel je de druk om met dezelfde mensen

Deze klanten gingen je al voor

Voel je de druk om met dezelfde mensen, in minder tijd, meer te moeten leveren? Is er een toenemende behoefte aan informatie en applicaties voor medewerkers, klanten en leveranciers? Alleen wordt uw organisatie hierin gehinderd door EIM/ECM systemen die in een lang verleden zijn geïmplementeerd en niet zomaar te vervangen zijn? Met de kennis en expertise van onze consultants is het mogelijk om, snel en op maat, proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Of te verbeteren. We beschikken bijvoorbeeld over diverse business solutions om een business idee tot realisatie te brengen. Hiermee helpen wij legacy EIM applicaties te moderniseren met nieuwe technieken. Zoals low-code combineren met bestaande (EIM) systemen.

Agile aanpak

Informed Group adviseert en denkt graag mee. Bijvoorbeeld over de invloed die een nieuw of gewijzigd informatiesysteem heeft op het gehele bedrijf. Wat betekent het moderniseren van legacy EIM applicaties voor de medewerkers, de systemen en de organisatie? We denken altijd in kansen. Onze EIM consultants configureren vanuit een agile aanpak applicaties op maat. Voor het snel en efficiënt digitaliseren van werkprocessen zodat ze optimaal integreren met bedrijfssystemen. Zo verbinden we de IT met de business en creëren we pas echt waarde. Dit resulteert in een flexibele modernisering van legacy-apparaten. Hierbij passen we de technologie toe van onze partners OpenText Documentum, OutSystems en Microsoft 365.

We bouwen, beheren en verbeteren Enterprise information applicaties

We helpen onze klanten hun organisatie en markten op een succesvolle manier digitaal te transformeren. Zo blijven bedrijven wendbaar, verbeteren zij hun operationele efficiëntie en zijn ze in staat om concurrerend te blijven. Waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd. Dit doen we bijvoorbeeld door geavanceerde oplossingen en diensten te leveren op het gebied van EIM en Low-Code. We bouwen, beheren en verbeteren Enterprise information applicaties. Hiermee stimuleren we innovatie. Bovendien halen we zo meer inzicht uit data op een veilige en ordentelijke manier. Waardoor de klant de waarde van het EIM-systeem maximaal benut. Hierdoor leveren we, door de business gewenste functionaliteiten of front-end applicaties, veel sneller op. Met bovendien meer ontwikkel-expertise.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk uit.

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star