Trots op gewonnen aanbesteding voor Internationaal strafhof

08-03-2021
Gewonnen aanbesteding Documentum xCP diensten

Deze klanten gingen je al voor

Grootste en meest ervaren implementatie partner voor OpenText Documentum

Informed Group heeft de aanbesteding gewonnen voor het leveren van Documentum xCP diensten. Dit is ten behoeve van het Judicial Workflow Platform Implementation project. Hiervoor hebben we de technologie toegepast van een van onze partners. Te weten OpenText Documentum. We zijn natuurlijk erg trots op dit resultaat. Het is een mooie erkenning van het goede werk dat is geleverd door de betrokken collega’s. Daarom kijken we ook uit naar de samenwerking met dit International Criminal Court (ICC).

Levering Documentum xCP diensten

Het Internationale Strafhof is een permanent en onafhankelijk hof voor het vervolgen van individuen die verdacht worden van oorlogsmisdaden. Daarnaast geldt dit hof ook voor misdaden tegen de menselijkheid en volkerenmoord. Dit International Criminal Court (ICC) maakt geen deel uit van de Verenigde Naties. Het werkt hier wel mee samen. Het hof is gevestigd in Den Haag. Binnen de gewonnen aanbesteding voor International Strathof passen de door ons geleverde Documentum xCP diensten erg goed. Ten slotte zijn we niet voor niks de grootste en meest ervaren implementatie partner voor OpenText Documentum.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten binnen Documentum xCP? Kijk vooral verder op onze website of neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over Documentum xCP?

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group