Nieuwe release DQL Buddy in zicht

08-04-2021
Op zoek naar sparringpartner

Deze klanten gingen je al voor

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe release van DQL Buddy. Dat belooft wat. Want de tool migreert onder andere naar een nieuwe technologie. Te weten JavaFX. Hierdoor zijn er nog meer functionaliteiten mogelijk. Binnenkort zullen we deze functionaliteiten delen. Om die reden houden we het nog even spannend.

Onmisbare gratis toolkit

Voor iedere techneut die met Documentum werkt, is DQL Buddy onmisbaar. Het is een veelzijdige toolkit. Om jouw werk te ondersteunen en te vergemakkelijken. Vanwege al deze functionaliteiten en faciliteiten op één plek is DQL Buddy noodzakelijk voor de Documentum ontwikkelaar, beheerder én consultant. En wat maakt het helemaal uniek? Deze handige tool is gratis voor alle Documentum gebruikers.

Wat doet DQL Buddy?

Net zoals het Zwitserse zakmes, biedt DQL Buddy praktische functies. Ter illustratie: De tool kan eenvoudig worden ingezet bij het uitvoeren van DQL queries. Vele DQL queries gebruik je telkens weer of met een minimale aanpasing. Daarom heeft DQL Buddy een bibliotheek met DQL queries. Hierdoor zijn uitgevoerde queries makkelijk terug te vinden. En aan te passen. Zo bouw je een persoonlijke verzameling van veelgebruikte queries en andere opdrachten. Daarnaast is het een eenvoudige tool om bijvoorbeeld met de functionaliteit ScriptRunner, een xCP installatie te completeren. Meer weten?

Meer weten over gratis DQL Buddy?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star