Onze Low-code professional stelt zich voor

27-05-2021
Inzet Low-code Professional OutSystems

Deze klanten gingen je al voor

Inzet Low-code professional Susan Baars

Kansen moet je grijpen. Dat is zo in de liefde, maar natuurlijk ook in je carrière. Nieuwe uitdagingen en veelbelovende perspectieven vragen vaak eerst om een omslag in het denken. Dit geldt zeker ook voor onze nieuwe collega Susan Baars. Zij is deze maand bij ons aan de slag gegaan als Low-Code professional. Want groeien in Low-code doe je niet alleen. Susan past perfect in ons team en biedt een toegevoegde waarde. Vanuit haar persoonlijkheid én OutSystems kennis. Wij stellen Susan daarom graag voor. Omdat we nou eenmaal trots zijn op onze collega’s.

Certified Professional OutSystems Developer

Susan is alweer 2,5 jaar aan de slag in de IT en heeft zich ontwikkeld tot Certified Professional OutSystems Developer. Na haar studie Bewegingstechnologie had ze niet bedacht dat OutSystems op haar pad kwam. Via een salesbaan kwam ze in contact met een IT recruiter. Zij doorzag de talenten van Susan; sociaal, communicatief en technisch. Allemaal eigenschappen die goed passen bij de filosofie van low-code. Zo ging ze aan de slag bij een IT organisatie die haar de OutSystems bootcamp aanbood. “De combinatie van techniek en snel iets bouwen maakt me blij. Ook het klantcontact waarbij ik met het stellen van de juiste vragen ontdek wat klanten willen, geeft me veel plezier”, aldus Suzan. Ze heeft het low-code vak on the job geleerd. Want termen zoals scrum en agile werken, waren nieuw. Daarentegen voelde het uitwerken van user story’s wel natuurlijk.

Waarom werken bij Informed Group

Low-code is hot. Banen voor mensen met OutSystems kennis liggen voor het oprapen. Ondanks vele aanbiedingen, ontdekte Susan zelf het bestaan van Informed Group. Een high-end consultancy bedrijf met kennis van Informatie Management en Low-code. Omdat de website Susan aansprak, besloot ze om zelf contact te leggen. “Ik heb gekozen voor Informed Group omdat het een mensengericht bedrijf is. Het is een hecht team van ervaren en gecertificeerde consultants. Ze hebben samen de ambitie om door te groeien en ik bouw hier graag aan mee. Op een gelijkwaardige manier waarbij iedereen naar elkaar omkijkt. Ik ben een gevoelsmens en eigenlijk was er vanaf het begin meteen een klik.”

Wat kom je brengen en wat kom je halen

“Ik neem mijn enthousiasme en teamspirit mee. Daarnaast ben ik betrokken en wil ik mensen altijd verder helpen. Het maakt me trots als ik deel uitmaak van een team dat samen iets moois realiseert. Ik werk graag in een omgeving waar ik alles kan vragen. Zodat ik voortgang boek en daadwerkelijk iets neerzet. Daarom hoop ik bij Informed Group kennis te vergaren op het gebied van Informatie Management. Zodat we als team leuke dingen doen. En totaaloplossingen ontwikkelen op het gebied van EIM en Low-Code. Ik werk graag met OutSystems omdat ik met techniek eenvoudig iets creëer wat gebruikt wordt. Daarnaast vind ik het leuk om te ontdekken hoe een bedrijf in elkaar zit en waarom ze doen wat ze doen. Vanuit business logica kijken naar de door de klant opgestelde business rules. Waardoor ik inzicht krijg en wensen vertaal naar iets snels en klikbaars op het scherm”, aldus Susan.

OutSystems biedt potentie dankzij aangeboden community

OutSystems is wereldwijd een van de meest gebruikte low-code platforms voor snelle applicatieontwikkeling. Dit komt door de toenemende vraag naar digitale transformatiediensten. Met behulp van low-code maken organisaties zich los van legacy structuren. Dankzij low-code worden ICT-teams flexibeler, effectiever en productiever. Met als voordeel dat zij hun klanten kunnen voorzien van betere producten, diensten én een customer experience. Het belangrijkste voordeel van low-code is dat een bedrijf de mogelijkheid krijgt om een bijdrage te leveren aan de gehele ontwikkelingscyclus. Omdat de ontwikkeling van applicaties niet langer berust op codering, maar op modellering. Wat veel toegankelijker is. En waarmee je in een hele korte tijd iets moois neerzet. Zoals bijvoorbeeld mobiele applicaties, maar ook de vernieuwing van de core systems staan hierbij centraal.

Inzet Low-Code Professional 

Groeien in Low-code doe je niet alleen. Met behulp van het OutSystems platform kan Informed Group haar klanten veel sneller en tegen lagere kosten innovatieve businessoplossingen bieden. Zoek je een Low-Code professional met veel verstand van OutSystems? Susan zou zo maar hierin iets kunnen betekenen. Wil je ook kennismaken met onze collega Susan? Neem dan contact met ons op.

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over inzet Low-Code Professional?

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group