Op zoek naar sparringpartner?

21-07-2021
Op zoek naar sparringpartner

Deze klanten gingen je al voor

Onze ervaren en gecertificeerde consultants bieden innovatie en meerwaarde. Want zij beschikken over unieke kennis en ervaring. Bijvoorbeeld op het gebied van OpenText Documentum (zoals xCP en D2), InfoArchive, AppWorks, OutSystems Low-code en Microsoft 365. Gedreven door talent, passie en knowhow, werken wij graag samen met de klant. Vanuit deze vertrouwensrelatie geven onze consultants gevraagd en ongevraagd advies zodra zij denken dat een andere technische oplossing beter of goedkoper is. Bovendien beschikken al onze consultants over technische vaardigheden. Zodat zij snel schakelen met een ICT afdeling. Daarnaast bevatten ze ook communicatieve vaardigheden. Hiermee leggen ze makkelijk een brug naar jouw bedrijfsprocessen. En de medewerkers die daarin actief zijn. Op zoek naar een sparringpartner? We denken en doen graag mee.

We verrassen, ontzorgen en verrijken

We bieden oplossingen om ongestructureerde gegevens tot bruikbare informatie te verwerken. Van data naar dashboard. Hierbij passen we de technologie toe van onze partners. We zijn technisch, pragmatisch en communicatief. En brengen altijd de benodigde ervaring mee. Onze high end consultants configureren applicaties op maat voor het snel en efficiënt digitaliseren van werkprocessen. Zodat ze optimaal integreren met bedrijfssystemen.

Gedreven door talent, passie en knowhow

Met onze Enterprise Information Management (EIM) oplossingen realiseren we een omgeving die flexibel, veilig en logisch is. Voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. Zoals gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiënte verbindingen tussen systemen. We ondersteunen op die manier de behoeften van de gebruikers. Zónder concessies te doen aan de werkwijze, regels en richtlijnen van de organisatie. Zo halen we maximaal rendement uit alle beschikbare data.

We stellen een paar consultant profielen voor

Business Consultants

Onze business consultants helpen je graag op weg naar de digitale transformatie. Hierdoor wordt innovatie gestimuleerd en optimaliseer je daarnaast informatiestromen. Ze hebben ervaring in bijna elke industrie en werken comfortabel in een brugfunctie tussen jouw business en IT-medewerkers. Vanuit hun kennis en expertise in informatiemanagement word je als klant optimaal begeleid. Met als doel om een optimale verbinding te leggen tussen de behoeften van de mensen in jouw organisatie en de eisen van de onderneming. Onafhankelijk van de techniek helpen onze business consultants bij elke EIM uitdaging.

Technische Consultants

Onze gecertificeerde en ervaren technologie consultants helpen graag mee om jouw digitale reis voort te zetten. We leveren graag de juiste technologie die succes garandeert voor jouw informatiemanagement. Hiermee garanderen we dat onze producten van topkwaliteit zijn en de klant volledig wordt ondersteund. Onze consultants hebben bovendien ervaring in bijna elke branche. Waardoor zij zich makkelijk aanpassen aan jouw manier van werken. We bieden technische consultants aan die gespecialiseerd zijn in OpenText Documentum (zowel D2 als xCP), en InfoArchive op alle niveaus.

Support Consultants

Voor onze support consultants is applicatie-ondersteuning veel meer dan alleen het oplossen van problemen. Het gaat veel dieper. We werken graag samen aan de oorzakenanalyse en het preventief en correctief onderhoud. Zo bieden we graag oplossingen die de applicatie in het dagelijks gebruik optimaal ondersteunen. Deze meerwaarde in ondersteuning is op de lange termijn kosteneffectief en dus meer dan de moeite waard.

Behoefte aan een sparringpartner

Nieuwsgierig naar een van onze consultant profielen? Ben je op zoek naar een sparringpartner? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of voor het maken van een afspraak.

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over onze Consultant Profielen?

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group