OutSystems for EIM beschikbaar

08-09-2020

Deze klanten gingen je al voor

Als je ons je ons kent, weet je twee dingen zeker: Documentum en Connecting People to the Enterprise. Sinds jaar en dag zijn we dé partner voor jouw Documentum behoeftes. Of het nu om onze doorgewinterde consultants, onze totaaloplossingen, onze producten, onze opleidingen of zelfs licenties gaat, we staan voor je klaar. Gedurende deze jaren hebben we vele klanten – en misschien zelfs jou – geholpen vanuit onze visie Connecting People to the Enterprise. Een brug bouwen tussen de behoeftes van de eindgebruikers en die van de organisatie. Voor dit laatste was Office 365 / SharePoint onze trouwe en flexibele partner.

Met een nieuwe partnership breiden we de mogelijkheden drastisch uit. Onze nieuwe partner is OutSystems.

OutSystems heeft zijn hoofdkantoor in Lissabon, Portugal, en in Atlanta, Georgia, en heeft klanten in 43 landen en 22 bedrijfstakken. Wereldwijd vertrouwen duizenden organisaties op OutSystems, het nummer één low-code platform voor snelle applicatieontwikkeling. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code ontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele mogelijkheden, waardoor visuele ontwikkeling mogelijk is van complete applicatieportfolio’s die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met bestaande systemen.

Informed werkt samen met OutSystems om ons te helpen onze visie bij onze klanten te implementeren. Simpelweg omdat de zakelijke waarde van uw informatiemiddelen niet is vergrendeld in de opslag, maar in het gebruik en de gemakkelijke toegang. Het eerste resultaat van deze samenwerking is onze OutSystems for EIM-oplossing.

Met deze integratie is het nu mogelijk om toegang te bieden tot documenten en taken in het apparaat van jouw keuze. Het is mogelijk om mobiele inhoud rechtstreeks vanaf een telefoon aan de repository toe te voegen, waarbij de desktop wordt omzeild. Welke zakelijke behoefte je ook hebt, het kan snel en met een geweldige gebruikerservaring via OutSystems worden opgelost. Dit kan nu worden uitgebreid met documenten, afbeeldingen, records en zaken die worden opgeslagen en onderhouden in uw informatie management oplossing.

Na het succes van onze integratie tussen Documentum en SharePoint (SPA4D) verwachten we veel van deze nieuwe integratie waarvan de eerste versie beschikbaar is.

Neem contact met ons op voor meer details.

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group