OutSystems kennis uitbreiden

05-01-2022
Het team van Informed Group blijft zich uitbreiden. Dit is Micha Sulman. Onze nieuwe senior EIM-consultant met ruime OutSystems kennis. Met zijn 20+ jaar brede internationale ervaring in de IT

Deze klanten gingen je al voor

Het team van Informed Group blijft zich uitbreiden. Dit is Micha Sulman. Onze nieuwe senior EIM-consultant met ruime OutSystems kennis. Met zijn 20+ jaar brede internationale ervaring in de IT, in het bijzonder in de maak- en procesindustrie, zijn we heel blij om hem in ons team te verwelkomen. Met zijn voorliefde voor software development en procesverbetering gaat hij aan de slag om bestaande en nieuwe klanten te adviseren en helpen. “Mijn passie ligt in het bedenken en ontwikkelen van de juiste business oplossingen. Het snappen van hoe een business proces in elkaar zit en waarom mensen in een organisatie doen wat ze doen. Begrijpen wat de problemen zijn, waar de bottlenecks en integratie-uitdagingen zitten. Waardoor we met de juiste tools en mensen iets moois creëren. Om zo de business van de klant efficiënter en effectiever te maken” aldus Micha. Met zijn expertise breidt Informed Group haar OutSystems kennis uit.

Bedrijfsprocessen functioneel nut geven

Als klein jongetje van vier jaar was Micha al bezig met het willen snappen van complexe systemen. Zo was zijn oma hem een keer kwijt in de Hema. Na lang zoeken vonden ze hem onder de productschappen. Want vanuit daar kon hij nog beter de buizen en leidingen volgen. Met de veilige en gebruiksvriendelijke inzet van IT verbetert Micha graag bedrijfsprocessen waardoor mensen, processen en technologie nóg beter op elkaar aansluiten. Daarvoor is het soms nodig om verschillende informatiesystemen slim aan elkaar te knopen zonder de waarde van ieder afzonderlijk systeem uit het ook te verliezen.

“Ik heb 21 jaar gewerkt bij Almatis. Een wereldwijde producent van grondstoffen op het gebied van aluminiumoxide. Vanuit diverse IT-rollen op het gebied van infrastructuur en applicaties. Op die manier breng ik ook veel ervaring mee in management aan de klantzijde. Ik kijk meteen door het marketingverhaal van leveranciers heen. En denk daarom als geen ander snel te begrijpen wat de klant echt nodig heeft: Een luisterend oor. En iemand die echt meedenkt, helpt én implementeert”.

Waarom Informed Group

Na Almatis is Micha aan de slag gegaan als trader in financiële derivaten zoals aandelen en grondstoffen. Mede door corona kreeg hij de behoefte om weer in teamverband aan de slag te gaan. En juist dat vond hij terug bij Informed Group. Een hecht team van betrokken, intelligente en enthousiaste collega’s. “Bij Informed Group krijg ik bovendien de kans om mee te denken over nieuwe business oplossingen en de rol die OutSystems daarin speelt. Dat spreekt me enorm aan. In de sector waar ik vandaan kom, wordt IT vaak gezien als kostenpost in plaats van als waardecreator. Nu kom ik in een rol waar IT core business is. En zit ik in een team van gelijkgestemden”.

Kennis van OutSystems

Micha Sulman vertelt jou graag over zijn kennis en visie op OutSystems en Low-Code. Want juist in de maakindustrie, bij de overheid en bankwereld is in de afgelopen jaren van alles geïmplementeerd. Vanuit de IT-belofte om het onmogelijke mogelijk te maken. Hierdoor is er een protserige kerstboom ontstaan van verschillende niet, of slecht met elkaar communicerende systemen. Ga terug naar de kern waarvoor je informatiesystemen gebruikt. Haal het beste uit het klassieke systeem zoals het nu bestaat. OutSystems is het ideale platform dat veel kan integreren. Het biedt een toegevoegde waard in het bij elkaar brengen van legacy applicaties en verouderde informatiesystemen. Het biedt mobiele- en weboplossingen. En het functioneert gebruiksvriendelijk en veilig. Graag in gesprek met Micha zodat je jouw kennis van OutSystems uitbreidt? Neem contact met ons op.

Meer weten over OutSystems?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star