Informed Group en ValidSign sluiten partnership

17-06-2021

Deze klanten gingen je al voor

Vandaag hebben wij als toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy, een partnership gesloten met ValidSign. ValdiSign is marktleider in de Benelux op het gebied van digitaal ondertekenen. Door middel van dit partnership bundelen beide organisaties hun kennis en expertise. Om oplossingen nóg krachtiger te maken. Waardoor wij samen klanten beter van dienst zijn.

Volledig digitaal

Zeker nu we veel thuis zitten is een natte handtekening lastig te verkrijgen. Vooral wanneer je meerdere ondertekenaars hebt. Het moet bijvoorbeeld geprint worden en het document moet fysiek naar de tekenbevoegde. En vervolgens correct worden gescand. Dan moet je toch naar kantoor. Dankzij de samenwerking tussen Informed Group en ValidSign is dat verleden tijd. Dit geldt ook voor documenten die vol staan met bedrijfskritische informatie en intellectueel eigendom. Want dit gaat nu in één keer volledig digitaal door. Zonder uitstapjes in het werkproces naar andere systemen. Of je nu op kantoor werkt of thuis bent. Dus Appeltje-Eitje.

Integratie

Met het sluiten van dit partnerschip wordt de integratie tussen ValidSign en meerdere kernapplicaties van Informed Group gerealiseerd. Waardoor het nu mogelijk is om binnen het EIM platform Documentum plaats- tijd en device onafhankelijk digitaal te ondertekenen. In de nabije toekomst zal Informed Group digitaal ondertekenen van documenten vanuit bijna alle EIM platformen via het OutSystems Low-code platform mogelijk maken. Uit dit alles blijkt dat efficiency en gemak centraal staan in deze samenwerking.

Efficiency en gemak

Onze founder/CEO Informed Group, Jeroen Jansen: “Voor veel van onze klanten is het ondertekenen van stukken net die ene kink in de digitale kabel. Documenten worden veelal geprint en verstuurd naar de ondertekenaar. Of op een andere manier buiten de beveiligde systemen ter ondertekening aangeboden. Met ValidSign besparen klanten met digitaal en online ondertekenen veel tijd. Zo blijft gevoelige informatie binnen de beveiligde omgeving. Documenten kunnen digitaal worden bekeken en ondertekend. Wanneer het de ondertekenaar uitkomt en op een apparaat naar keuze.”

Efficiency en gemak

Onze founder/CEO Informed Group, Jeroen Jansen: “Voor veel van onze klanten is het ondertekenen van stukken net die ene kink in de digitale kabel. Documenten worden veelal geprint en verstuurd naar de ondertekenaar. Of op een andere manier buiten de beveiligde systemen ter ondertekening aangeboden. Met ValidSign besparen klanten met digitaal en online ondertekenen veel tijd. Daarnaast blijft gevoelige informatie binnen de beveiligde omgeving. Documenten kunnen bovendien digitaal worden bekeken en ondertekend, wanneer het de ondertekenaar uitkomt. En zelfs op een apparaat naar keuze.”

John Lageman, directeur bij ValidSign: “Rechtsgeldig digitaal ondertekenen met ValidSign biedt enorme voordelen. Voor zowel de organisaties als hun eindklanten en leveranciers. Met ons ondertekenplatform in combinatie met de software die Informed Group levert zoals Documentum kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn.”

Uit dit alles blijkt dat het sluiten van dit partnership tussen Informed Group en ValidSign volop mogelijkheden biedt voor het digitaal ondertekenen.

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over digitaal ondertekenen?

Lees onze andere blogs