Mijn perspectief op Informed Group

03-11-2022
Perspectief op Informed Group

Deze klanten gingen je al voor

Dit jaar bestaat Informed Group 15 jaar. Daarom blikken we met verschillende collega’s terug en kijken we vooruit naar het volgende lustrum. Dit keer is Wilma Janssen aan het woord.

Wilma stelt zich voor

Sinds 1,5 jaar is Wilma in dienst als Office Manager. “Ik heb een leuke, uitdagende en enorm gevarieerde functie. En dat maakt het juist zo leuk. Naast mijn officewerkzaamheden, houd ik me bezig met leaseauto’s, gebouwenbeheer, boekhouding en andere HR gerelateerde werkzaamheden zoals het verlof. Ik probeer zo veel mogelijk op kantoor te zijn waardoor ik alle collega’s ook blijf ontmoeten. Want contact met mijn collega’s vind ik leuk.”

Informed en ik

Op de vraag wat er zo speciaal is aan haar baan bij Informed Group, denkt Wilma niet lang na. Ze vertelt enthousiast dat de website haar al aansprak evenals de inhoud van de vacature. Dat deed haar besluiten om te solliciteren. En wat een match bleek dat te zijn. “Werken bij Informed Group betekent voor mij dat ik echt doe wat ik leuk vind. Ik word gewaardeerd om wie ik ben. Er wordt naar mij geluisterd en heb dus inspraak. Mijn ideeën worden daadwerkelijk gehoord. Zo heb ik bijvoorbeeld het gebouwenbeheer naar mij toe getrokken. In plaats van dat het op een inefficiënte manier werd uitbesteed. Op die manier haal ik ook het beste uit mezelf. Ik tel echt mee in plaats van dat ik alleen mijn werk doe. En dat ben ik bij mijn vorige werkgevers niet altijd tegengekomen”, aldus Wilma.

Spin in het web

Als Office Manager is Wilma natuurlijk bij alles betrokken en neemt ze ook deel aan allerlei meetings. “Ik omschrijf mijn werk ook wel eens als een knooppunt waar verschillende taken van en voor collega’s samenkomen en weer doorgaan naar andere collega’s. Ik heb voor een deel een afgebakend takenpakket en pak ook werkzaamheden op die op mijn pad komen.”

Waarom werken bij Informed Group

“Informed Group is een sociaal bedrijf. Er wordt echt goed gekeken naar wat is goed voor de werknemer. Er is altijd overleg mogelijk en niks is opgedrongen. We waarderen elkaar om wie we zijn. We kijken naar elkaar om. Het is bijzonder dat de organisatie ook echt om ieders mening vraagt en hier wat mee doet. Ik vind het fijn dat ik vanuit mijn functie met mijn collega’s te maken heb en samenwerk. Iedereen draagt daardoor op zijn of haar manier bij aan het succes van Informed en dat geeft mij het gevoel van we doen het samen.”

Mijn toekomst

Wilma blikt graag 5 jaar vooruit. “Als ik naar mijn toekomst kijk wil ik graag nog beter worden in wat ik doe. Ik wil het bedrijf nog beter leren kennen en ook inhoudelijk snappen wie we zijn en wat we doen. Door nog meer kennis en ervaring op te doen hoop ik dit te realiseren. Waardoor ik projecten nog beter bij de kop én staart kan oppakken. Zo heb ik bijvoorbeeld via het STAP budget een cursus ‘duurzaam ondernemen’ gevolgd. Met die kennis wil ik het project ‘duurzaam ondernemen’ intern verder doorpakken. Daarnaast coördineer ik ook de bedrijfshulpverlening (BHV) in ons bedrijf.”

Wilma maakt zich de technische taal die ze binnen Informed Group spreken ook steeds meer eigen. Op feestjes en verjaardagen omschrijft Wilma het bedrijf als volgt: “Wij structureren informatie binnen een bedrijf. We zorgen er procesmatig voor dat informatie op de juiste manier in een systeem verwerkt wordt en op de juiste manier toegankelijk is. Zodat dit efficiënt werkt en heel veel tijd en kosten bespaart.”. Informed Group boft enorm met zo’n bevlogen Office Manager. Op naar het volgende lustrum. Voor en met elkaar.

Meer weten over werken bij Informed Group?

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star