Verbeter kwalitatief databeheer met Knowledge Protector

12-11-2020

Deze klanten gingen je al voor

Elke onderneming wil dat haar intellectuele eigendom goed gestructureerd en veilig wordt opgeslagen. Het liefst in een archief. Daarentegen wil de gebruiker, de verkooporganisatie bijvoorbeeld, informatie kunnen delen met partners en klanten. Dat heet samenwerken. En daar zit vaak het conflict. Hoe zorg je ervoor dat mensen de informatie toch kunnen gebruiken, maar dat wel gecontroleerd wordt tot welk niveau ze dit mogen doen? Kortom, informatie makkelijk en overal beschikbaar maken op elk device, maar de organisatie bepaalt nog steeds wel het moment en de plek waar je de documenten wel en niet mag openen.

Met Knowledge Protector biedt Informed Group een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee jouw onderneming zelf regelt wanneer en waar de gebruiker toegang heeft tot documenten. Het delen van informatie blijft het uitgangspunt, alleen is dit uitstekend beveiligd omdat het rechtenbeheer onder controle is van jouw DMS. Hiermee beperk je bijvoorbeeld de toegang tot vertrouwde locaties.

Gebruiksvriendelijk Rights Management
We leggen een verbinding tussen de regels en procedures van het gebruikersonvriendelijke documentmanagementsysteem en de behoeften die de gebruikers hebben in het werken met die informatie. We bieden hiervoor een ander platform en maken de informatie makkelijker toegankelijk en beter vindbaar in een omgeving die veel natuurlijker is om in te werken. Vraag naar de mogelijkheden rondom Knowledge Protector en we leggen ze graag uit.

id=”19669″][/contact-form-7]

Ja, ik wil meer weten over Knowledge Protector

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group