Waar het ons om gaat

01-10-2020
Waar het ons om gaat

Deze klanten gingen je al voor

De meeste relaties kennen ons als toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy. Bovendien weten organisaties ons te vinden als een van de grootste en meest ervaren partners voor OpenText Documentum, Office 365 en OutSystems. Toch doen we nog zo veel meer. Hoe gaan we dit vertellen?

Trots op nieuwe website

Met de persoonlijke input van klanten en collega’s, hebben we daarom een nieuwe website ontwikkeld. Met als resultaat: Een perfecte weerspiegeling van wie we zijn, wat we doen en waar het ons om gaat. We hebben structuur aangebracht in onze expertise en oplossingen. We delen klantverhalen en houden je zo op de hoogte van actualiteiten, blogs, whitepapers en evenementen.

We dagen onze relaties graag uit om maximaal rendement te halen uit alle beschikbare data. Met onze Enterprise Information Management (EIM) oplossingen zoals gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiënte verbindingen tussen systemen, realiseren we een werkomgeving die flexibel, veilig en logisch is voor onze klanten en de gebruikers van deze omgeving. We ondersteunen de behoeften van de gebruikers zonder concessies te doen aan de werkwijze, regels en richtlijnen van de organisatie.

Meer weten?

Geïnteresseerd hoe dit dan precies werkt? Bekijk onze referenties. Hierin lees je precies wat de vraag was van de klant, hoe we dit hebben opgelost en waartoe dit heeft geresulteerd. Of bekijk ons aanbod van oplossingen. Uiteraard komen we het ook graag persoonlijk vertellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group