Webinar Documentum op OpenText World 2021

29-11-2021
Half november organiseerde OpenText haar driedaagse OpenText World evenement. Dit jaar volledig digitaal met als thema ‘Be Digital’. Benieuwd wat er verteld werd over Documentum? Als specialist in Documentum was dat voor ons natuurlijk waar wij het meeste naar hebben uitgekeken. Heb je het gemist of heb je niet de tijd gehad om aan alle sessies deel te nemen? Geen probleem. We vertellen je alle interessante nieuwtjes van en over Documentum. Hoe ziet haar toekomst er uit? En waarom past de combinatie tussen low-code met bijvoorbeeld OutSystems straks nóg beter met Documentum xCP? Hoor het van ons!

Deze klanten gingen je al voor

Unieke samenvatting voor Documentum gebruikers

Half november organiseerde OpenText haar driedaagse OpenText World evenement. Dit jaar volledig digitaal met als thema ‘Be Digital’. Benieuwd wat er verteld werd over Documentum? Als specialist in Documentum was dat voor ons natuurlijk waar wij het meeste naar hebben uitgekeken. Heb je het gemist of heb je niet de tijd gehad om aan alle sessies deel te nemen? Geen probleem. We vertellen je alle interessante nieuwtjes van en over Documentum. Hoe ziet haar toekomst er uit? En waarom past de combinatie tussen low-code met bijvoorbeeld OutSystems straks nóg beter met Documentum xCP? Hoor het van ons!

Hiervoor organiseren we een gratis webinar op 7 december aanstaande van 16.00 – 16.30 uur.

Meld je hier direct aan.

Waarom deelnemen?

Het webinar is in het Engels. De presentatie is in handen van Jeroen Jansen, CEO en oprichter  van Informed Group, en Martijn van Doesselaar, manager van onze consultants. Dit event zal worden gehost door Serge Leclercq (Sales Manager). Laat je vrijblijvend informeren tijdens het webinar ‘Documentum op OpenText World 2021‘ over de interessante veranderingen en nieuwe functionaliteiten. En stel direct LIVE je vragen aan Jeroen en Martijn.

Inschrijven voor gratis webinar Documentum op OpenText World 2021

Lees onze andere blogs

Ontdek onze QSEH Star