Nieuwe start Young Professional Academy – Low-code in november

27-09-2022
Het is weer zo ver: Start van de Young Professional Academy. Komende dinsdag 1 november beginnen vijf zeer enthousiaste deelnemers met deze opleiding. Samen gaan ze de uitdaging aan om te kijken of ze het in zich hebben om een echte consultant te worden bij Informed Group.

Deze klanten gingen je al voor

Heb je een passie en sterke interesse voor nieuwe technologieën binnen de ICT? Wil je meer weten over de wereld van Low-Code en intelligente informatie management? Neem nu de stap en ‘make a change’. Ga de uitdaging met ons aan. Start komende november met onze Young Professional Academy. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Binnen twee maanden leiden we je op tot een echte Low-code consultant en ga je samen met onze collega’s aan de slag met uitdagende projecten.

Waarom meedoen met de Young Professional Academy?

Informed Group is de specialist op het gebied van low-code oplossingen voor Intelligent Information Management (IIM). Onze consultants houden van techniek maar zijn allemaal in staat om op diverse niveaus met onze klanten te discussiëren over de mogelijkheden, risico’s en kansen van de inzet van IT oplossingen binnen hun organisatie.

Bij Informed Group draait het allemaal om samenwerking, groei en plezier. ‘Het is nooit jouw uitdaging maar onze uitdaging’ staat centraal in de denk- en handelwijze van onze consultants en doormiddel van training, coaching en mentorschap helpen wij elkaar te groeien in onze passie.

We zijn een hechte club met meer dan 20 zeer ervaren consultants. Dit doen we op het gebied van OutSystems, Documentum en Office365. Met een bewezen trainingsprogramma word je met zowel in-house als externe trainingen uitgedaagd én voorbereid. Om zo als low-code consultant aan de slag te gaan voor mooie klanten.

Volg je passie

https://www.informedgroup.nl/wp-content/uploads/2022/03/YPA_2022-300×200.jpgBehalve productinhoudelijke kennis wordt er in de Young Professional Academy ook aandacht besteed aan vaardigheden. Zoals SCRUM, communicatieve vaardigheden, social media en presentatietechnieken. Op die manier word je klaargestoomd om snel mee te gaan draaien in onze klantprojecten. Of bijvoorbeeld in de ontwikkeling van onze producten.

Informed Group heeft een mooi portfolio van Enterprise klanten. Waaronder P-Direkt, Pfizer, Gemeente Amsterdam en het International Criminal Court. We worden zo regelmatig binnengehaald als dé experts. Daarentegen vergeten we ook zeker niet om een onderling een leuke sfeer te creëren. Want plezier in jouw werk is net zo belangrijk is als het leveren van goed werk. Het komt er op neer dat alle medewerkers van Informed Group bijdragen aan de digitale transformatie om in te werken, leren, leven en beleven.

Wat jij in huis hebt

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Passie voor IT-techniek EN mensen;
 • 0-2 jaar ervaring met IT;
 • Flexibiliteit, doortastendheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in een team goed;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (spreken en schrijven).

Wat wij jou als trainee bieden

We bieden een bijzondere bedrijfscultuur die gevormd wordt door het oplossen van problemen. Dit doen wij vanuit ons specialisme. Met gezamenlijke ambitie en passie. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme verwezenlijken, per definitie succesvol. Want we willen niet de grootste zijn, maar wel de beste in onze wereld. Om die reden werken onze collega’s niet voor niks hier al vele jaren.

We bieden je daarom ook het volgende:

 • Voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijdrage pensioenpremie en winstdeling;
 • Vast arbeidscontract;
 • Een laptop, smartphone en lease auto;
 • De mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Een gepassioneerde en ervaren team dat altijd klaar staan om te helpen;
 • Leuk werk waar je helemaal in op gaat. Zoals bijvoorbeeld opdrachten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland en de rest van de wereld als KLM, Gemeente Amsterdam, Pfizer, Abbott, Ronald McDonald, Mammoet etc.

Interesse?

https://www.informedgroup.nl/wp-content/uploads/2019/04/YP-start-week-257×300.jpg

Kortom, ben je nieuwsgierig geworden naar deze rol en de organisatie? Neem dan contact op met martijn.van.doesselaar @ informedgroup.com. Of bel met 0348-342115. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over Young Professional Academy Low-code?

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group