Bekijk al onze
diensten

Onze consultants configureren applicaties op maat voor het snel en efficiënt digitaliseren van werkprocessen, waarbij ze optimaal integreren met bedrijfssystemen. We bieden oplossingen om ongestructureerde gegevens te veranderen in bruikbare informatie, zodat je maximaal rendement krijgt.

diensten header

Zo helpen we je vooruit

Consultancy

Krijg advies over oplossingen als OpenText Documentum en OutSystems Low-Code.

Consultancy

Krijg advies over oplossingen als OpenText Documentum en OutSystems Low-Code.

IMaaS

Information Management as a Service (IMaaS) is jouw complete oplossing voor informatiemanagement.

IMaaS

Information Management as a Service (IMaaS) is jouw complete aanpak voor informatiemanagement.

Consultancy

Onze experts helpen je verder met hun unieke kennis en ervaringen met OpenText Documentum en OutSystems Low-Code. Iedere consultant is een specialist op een ander vlak. Zo zijn er technische-, business- en support consultants.

IMaaS

Het doel van Information Management as a Service is om organisaties verder te helpen met het effectief beheren van informatiemiddelen. Zo verbeter je besluitvorming, verminder je risico’s en vergroot je operationele efficiëntie.

Verbeter de klantbeleving met onze diensten

Onze oplossingen zorgen ervoor dat er gebouwde bruggen ontstaan tussen beveiligde informatiesystemen en de behoeften van de gebruikers die met deze informatie werken. Door werkprocessen te digitaliseren, ontstaan er betere en gebruiksvriendelijke applicaties die los van plaats en tijd haar gebruikers optimaal van dienst zijn.

De klant beleving
Duc Hung Bui

"Wanneer ik bij Informed ontwikkel, krijg ik alle vrijheid om in Documentum mijn ideeën uit te werken. Bij het bouwen van de applicaties kan ik steeds een beroep doen op de uitgebreide kennis van mijn collega’s. We bouwen hier samen dus je staat er niet alleen voor!”

Duc Hung Bui

Managing Consultant

Download
onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure