Over dit evenement

De onderwerpen van #AIIM21 zijn onder andere:

  • Intelligent Capture
  • Process Automation
  • Information Governance
  • Professional Skills

Leer het nieuwste en beste op het gebied van informatiebeheer tijdens deze leuke en boeiende sessies.
De sessies vinden live en op aanvraag plaats. Met meer dan 50 beschikbare sessies is er voor ieder wat wils!

Sessietypen voor # AIIM21 omvatten:

Vraag me iets

“Ask Me Anything” -sessies zijn enorm populair binnen de AIIM Members Community, en AIIM is verheugd om dit leuke en boeiende sessie-format mogelijk te maken tijdens de conferentie van dit jaar. “Ask Me Anything” is een echte vraag- en antwoordsessie waar experts beschikbaar zijn om advies en begeleiding te geven.

De hoe doe ik wat “toptips”

Op zoek naar meer verdiepende, actie-gerichte kennis? Deze How-To-sessies zijn praktisch en boordevol actie. Experts geven hun beste tips vanuit hun eigen ervaring en geven u waardevolle inzichten.

Succesverhalen van projecten

AIIM heeft succesverhalen van projecten verzameld om je te begeleiden en te inspireren op jouw eigen reis. De sprekers zullen hun successen delen, wat ze gaandeweg hebben geleerd, waarom ze de stappen en acties hebben ondernomen en de impact die het had op hun organisatie en hen persoonlijk.

Sessies met professionele vaardigheden

AIIM heeft sprekers geselecteerd die indrukwekkend advies geven over onderwerpen als zelfmotivatie, leiderschap, communicatietechnieken, projectmanagement, complexe probleemoplossing, onderhandelingstechnieken, oordeelsvorming en besluitvorming, creativiteit en kritisch denken. Deze sessies bieden je nieuwe technieken en afwegingen die je aan je gereedschapskist kunt toevoegen.

1: 1 ontmoetingen met sponsors

Ben je op zoek naar een nieuwe oplossing voor informatiebeheer? Wilt je de kennis en kunde van de leverancier van jouw huidige oplossing verder benutten? AIIM brengt je in contact met een van hun sponsors voor 1: 1-vergaderingen. Je kan natuurlijk ook gewoon contact met Informed Group opnemen.

Netwerken

AIIM heeft The AIIM21 Digital Experience gemaakt met het oog op verbinding. Hun platform maakt gebruik van de nieuwste virtuele evenementen-technologie om interactieve ervaringen op jouw niveau mogelijk te maken – of dat nu is via chat of 1: 1-vergaderingen, je kunt verbinding maken, ontdekken, leren en plezier hebben met medebezoekers.

Je voelt je een deel van hun gemeenschap en kunt in een veilige en boeiende virtuele omgeving contact maken met collega’s en opinieleiders uit de branche.

Plezier

De All-Access Pass biedt volledige toegang tot alles wat de AIIM21 Digital Experience te bieden heeft, plus enkele extra manieren om plezier te hebben!

Het AIIM-feestje

Dat we virtueel zijn geworden, wil nog niet zeggen dat we niet meer kunnen feesten! Wees voorbereid om plezier te hebben en vermaakt te worden.

Time-out sessies

Ochtendyoga, trivia en meer om op een meer ontspannen manier contact te maken met je medebezoekers.

Virtuele Swag-tas

Wie houdt er niet van swag? Houders van een All-Access Pass ontvangen een virtuele tas vol handige goodies.

Over AIIM

De missie van AIIM is om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends in de branche, kwaliteitsonderwijs te bieden om uw succes te stimuleren en u in contact te brengen met een gemeenschap van gelijkgestemde professionals.

Deelnemers

Ed Steenhoek
Ed SteenhoekManager Business Solutions
Business Analist.
Lid van de AIIM Leadership Council.
Lid van het Informed Group Leadership Team.
Lid van het Informed Group management team.
Jeroen Jansen
Jeroen JansenCEO & Oprichter
Eigenaar en oprichter.
CEO.
Thought leader.