Direct Aanmelden

Hét nieuws over Documentum uit OpenText World 2021

Enkele weken geleden organiseerde OpenText hun jaarlijkse OpenText World evenement. Dit keer volledig digitaal met als thema ‘Be Digital’. Benieuwd wat er verteld werd over Documentum? Als specialist in Documentum was dat voor ons natuurlijk waar wij het meeste naar hebben uitgekeken. Omdat we heel goed begrijpen dat niet iedereen de tijd kan vrijmaken om in de avonduren na een zware werkdag ook nog eens de online presentaties te volgen, hebben wij dat voor jou gedaan. De samenvatting daarvan, delen we graag met jou.

Hiervoor organiseren we een gratis webinar op 7 december aanstaande van 16.00 – 16.30 uur.

Waar gaat het webinar over?

We bespreken alle interessante nieuwtjes van en over Documentum. Hoe ziet haar toekomst er uit? En waarom past de combinatie tussen low-code met bijvoorbeeld OutSystems straks nóg beter met Documentum xCP? Hoor het van ons!

De visie van Jeroen

Het webinar is in het Engels. De presentatie is in handen van Jeroen Jansen, CEO en oprichter  van Informed Group, en Martijn van Doesselaar, manager van onze consultants. Dit event zal worden gehost door Serge Leclercq (Sales Manager).

Jeroen Jansen
Jeroen Jansen
Martijn van Doesselaar
Martijn van Doesselaar
Serge Leclercq
Serge Leclercq

Meld je gratis aan!

Laat je informeren tijdens het webinar ‘Documentum op OpenText World 2021‘ over de interessante veranderingen en nieuwe functionaliteiten. En stel direct LIVE je vragen aan Jeroen en Martijn. Meld je aan en ontvang een bevestiging van jouw deelname per mail.

Registreren