Voor iedere techneut die met Documentum werkt, is DQL Buddy onmisbaar. Het is een veelzijdige IT-toolkit om jouw werk te ondersteunen en zelfs te vergemakkelijken. Dankzij uiteenlopende functionaliteiten en faciliteiten op één plek is DQL Buddy noodzakelijk voor de Documentum ontwikkelaar, beheerder én consultant. En wat maakt het helemaal uniek? De onmisbare en handige IT-toolkit DQL Buddy verstrekken we gratis aan de volledige Documentum gemeenschap. Download deze hier.

Waarom DQL Buddy gebruiken?

DQL Buddy biedt veel meer dan Documentum Administrator en is handiger in gebruik. En mocht je nu werken met DQL Tester, dqMan of iets vergelijkbaars, dan is dit de ideale opvolger. Want het sluit perfect aan bij de huidige en modernere versies van Documentum. Daarnaast is het aanbod van functionaliteiten veel groter. En bovendien is de toolkit verpakt in een distribueerbare oplossing.

Wat doet de onmisbare IT-toolkit DQL Buddy?

Documentum ontwikkelaars, beheerders en consultants die al met DQL Buddy werken, vergelijken de toolkit wel eens met hét enige echte Zwitserse zakmes: eenvoudig in gebruik, handzaam én voor meerdere functies inzetbaar. Kortom essentieel om te hebben. DQL Buddy wordt bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor het uitvoeren van DQL queries. Doordat je vele DQL queries telkens weer gebruikt of met een minimale aanpasing. Daarom heeft DQL Buddy een bibliotheek met DQL queries. Hierdoor zijn uitgevoerde queries makkelijk terug te vinden en aan te passen. Zo stel je makkelijk een persoonlijke verzameling samen van veelgebruikte queries en andere opdrachten. Daarnaast is het een eenvoudige tool om bijvoorbeeld met de functionaliteit ScriptRunner, een xCP installatie te completeren. Kijk hier voor de belangrijkste en meest gebruikte DQL Buddy functionaliteiten.

DQL Buddy gratis verkrijgbaar

Ben jij Documentum ontwikkelaar, beheerder of consultant, download nu geheel gratis deze tool. Zodra je de tool hebt ontvangen, is deze eenvoudig te installeren. De gratis versie van DQL Buddy wordt geleverd zoals het is. Zonder enige garantie of ondersteuning. Informed Group is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze toolkit. We leggen je uiteraard wel graag de ideale werking uit van de toolkit. Tegen vergoeding behoort ook een gelimiteerde garantie tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Download gratis DQL Buddy
  • Onmisbare IT-toolkit DQL Buddy

About the Author: Jeroen Teeling

Avatar
Senior Documentum Architect en all-round ECM consultant

Deel dit nieuws!

Archieven