Soms is de werkelijkheid weerbarstiger dan de theorie en daarom stellen we een nieuwe versie van DQL Buddy ter beschikking.

Al jaren geleden voorspelden analisten dat programmeurs zouden ophouden te bestaan. Ook kunstmatige intelligentie (AI) werd een rooskleurige toekomst voorspeld die ten koste van programmeurs zou gaan. Zou je echter vandaag aan onze experts vragen wat zij daarvan merken, dan zullen ze je allemaal vertellen dat die mooie verhalen nog niet zijn terug te vinden in hun werkzaamheden. Leuke theorie maar de praktijk is toch anders. Dit vertaalt zich ook in de ontwikkeling en uitbouw van DQL Buddy. Het werk van een Documentum consultant kan niet zonder DQL en een het liefst worden ze daar zou uitgebreid mogelijk bij ondersteund.

Twee van onze meest ervaren Documentum consultants, Ernst Dijkstra en Jeroen Teeling hebben een aantal verbeteringen en aanvullingen gerealiseerd in DQL Buddy. Ook voor hen is dit hulpmiddel van groot belang in hun dagelijkse Documentum activiteiten. Hierdoor zorgen ze er voor dat DQL Buddy blijft werken op nieuwe versies van Documentum. Ook breiden ze dit onmisbare gereedschap uit aan de hand van de praktijkervaringen.

Wil je deze nieuwe versie gaan gebruiken (en dat is zeker aan te bevelen!), ga dan naar de downloadpagina van DQL Buddy.

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • DQL Buddy onmisbare IT Toolkit

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven