Toe aan een nieuwe uitdaging? Gezocht: een enthousiaste Office Manager voor op ons hoofdkantoor. Vanwege uitbreiding in onze werkzaamheden, zijn wij per direct op zoek naar deze nieuwe proactieve collega. Een collega die er van houdt om de spilfunctie van de organisatie te zijn.

Inhoud functie

Office Manager | 24-32 uur

Je komt als Office Manager te werken in een dynamisch omgeving in Woerden waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De lijnen zijn kort en je inbreng wordt enorm gewaardeerd.

Over ons bedrijf

We zijn een internationaal georiënteerde organisatie die geavanceerde oplossingen en diensten biedt op het gebied van EIM en Low-Code. Onze klanten zijn over het algemeen grote en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren zoals de overheid, verzekeraars, banken en farmaceutische bedrijven. Ons DNA kan het best worden omschreven als professioneel, passievol, bekwaam en gedreven. Onze medewerkers zijn vaak net even meer dan collega’s. Zodra het weer kan organiseren we elk kwartaal een dag voor alle collega’s op een leuke locatie met een gezellige activiteit. Tot die tijd zorgen we digitaal voor verbinding met iedereen. Niet alleen om te werken, maar ook voor het gewone menselijke contact dat je anders bij de koffiemachine zou hebben.

Geïnteresseerd

Ben jij die enthousiaste Office Manager die wij zoeken? De vacature staat uit bij een wervingsbureau, dus klik op de onderstaande vacature voor meer informatie én om te reageren:

Office Manager | 24-32 uur

Wie weet, ben jij straks onze nieuwe collega. Hoe leuk!

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Enthousiaste office manager gezocht

About the Author: Informed Group

Informed Group

Deel dit nieuws!

Archieven