Al onze consultants beschikken over de technische vaardigheden om snel te schakelen met een ICT afdeling, maar eveneens over de communicatieve vaardigheden om makkelijk een brug te leggen naar uw bedrijfsprocessen en de medewerkers die daarin actief zijn. We hebben een brochure gemaakt waarin staat beschreven wat onze Consultant Profielen zijn. Inclusief een handig overzicht waarin je in één oogopslag ziet wat de kernwoorden zijn van onze expertise vanuit Technieken, Profielen en Domeinen.

Op zoek naar een sparring partner?
Onze ervaren en gecertificeerde consultants bieden innovatie en meerwaarde. Zij beschikken over unieke kennis en ervaring op het gebied van OpenText Documentum (zoals xCP en D2), InfoArchive, AppWorks, OutSystems Low-code en Microsoft 365.

Gedreven door talent, passie en knowhow, werken zij graag samen met de klant. Vanuit deze vertrouwensrelatie geven zij gevraagd en ongevraagd advies zodra zij denken dat een andere technische oplossing beter of goedkoper is.

We verrassen, ontzorgen en verrijken. We zijn technisch, pragmatisch en communicatief en brengen de ervaring mee. Geïnteresseerd in deze brochure waarin onze onze expertise vanuit Technieken, Profielen en Domeinen is beschreven? Vraag deze dan aan.

Graag, stuur mij de brochure Consultant Profielen

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition

About the Author: Serge Leclercq

Serge is als Senior Sales Executive verantwoordelijk voor de verkoop van onze Business Solutions en Producten en ook aanspreekpunt voor de inzet van onze consultants.

Deel dit nieuws!

Archieven