Continu verbeteren we DQL Buddy om problemen op te lossen, prestaties te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. DQL Buddy is onze GRATIS uitgebreide toolkit die jouw dagelijkse werk met Documentum ondersteunt en vergemakkelijkt. De nieuwe release DQL Buddy 1.4.0-b2. is vanaf nu verkrijgbaar.

Aangebrachte verbeteringen in nieuwe release:

  • Fout opgelost: Dialoogvenster Object verwijderen wordt niet weergegeven bij het selecteren van “Delete Object…” in het contextmenu;
  • Fout opgelost: Wijzigingen in de documentnaam in het dialoogvenster Object importeren worden niet gedetecteerd;
  • Fout opgelost: “Value to clipboard” haalt alleen waarde op uit de eerste geselecteerde cel op de geselecteerde rij in de Repositor Browser en het DQL-querytabblad;
  • Fout opgelost: alle wijzigingen aan een object op een Dump-tabblad worden uitgevoerd op het object in het Dump-tabblad dat het laatst is geopend wanneer meerdere Dump-tabbladen zijn geopend;
  • Fout opgelost: resultaat van een DQL-query op het tabblad DQL uitvoeren wordt niet altijd weergegeven;
  • DQL- en API-scripttabbladen bevatten nu Clear Script en Clear Console-knoppen in plaats van alleen Clear dat alles in één keer wist
  • ScriptRunner-script- en logvelden bevatten zoomknoppen om de lettergrootte te vergroten/verkleinen
  • Verbeterde prestaties op het tabblad Groepsledenstructuur weergeven.

Mis geen toekomstig nieuws en updates van DQL Buddy

Bestaande gebruikers informeren we automatisch over nieuwe releases en updates. Ben jij van email adres gewisseld of nog niet eerder DQL Buddy gedownload? Download de nieuwe release DQL Buddy 1.4.0. hier.

Nieuw: Met ingang van vandaag ontmoeten we jou als gebruiker van DQL Buddy ook graag op de LinkedIn groep “DQL Buddy by Informed Group”. Dat is de plek waar je met de ontwikkelaars kunt spreken, bugs kunt melden, wensen kunt bespreken en hulp kunt krijgen bij het gebruik van DQL Buddy.
Het adres van het forum is: https://www.linkedin.com/groups/12627228/

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Information Management? Volg ons direct via LinkedIn en Twitter.
Of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over DQL Buddy?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Nieuwe release DQL Buddy

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven