Op 1 juli presenteerden we ons webinar ‘Ontdek nieuwe functies DQL Buddy’. Na afloop hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen op dit event. Daar zijn we heel blij mee. Daarom stellen we de inhoud van dit webinar nu gratis beschikbaar aan alle geïnteresseerden. Het succesvolle DQL Buddy webinar kun je hieronder direct terugkijken.

DQL Buddy webinar terugkijken

We hopen dat ook jij zo geïnspireerd raakt over de werking en het gebruik van deze onmisbare toolkit voor Documentum.

Nieuwe release DQL Buddy 1.2

Terugkijklink webinar DQL BuddyNog niet in het bezit van de nieuwste versie DQL Buddy? Download gratis DQL Buddy 1.2. Hiervoor dien jij je (opnieuw) te registeren zodat we altijd je actuele contactgegevens hebben om je nieuwe updates te kunnen sturen.

Meer weten?

Voor iedere ontwikkelaar, beheerder en consultant die met Documentum werkt, is DQL Buddy onmisbaar. DQL Buddy is een uitgebreide toolkit die jouw dagelijkse werk ondersteunt en vergemakkelijkt. Deze toolkit is, op basis van jarenlange ervaring van Documentum consultants, uitgegroeid tot een toolkit met een rijke verzameling functies. Wil je weten wat de grote voordelen van DQL Buddy 1.2 betekenen voor jouw organisatie? Vergeet allereerst niet om terug te kijken naar het succesvolle DQL Buddy webinar. Toch meer weten? Klik dan hieronder op de oranje button zodat we op korte termijn een afspraak met je kunnen maken.

Meer weten over DQL Buddy?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition

About the Author: Serge Leclercq

Serge is als Senior Sales Executive verantwoordelijk voor de verkoop van onze Business Solutions en Producten en ook aanspreekpunt voor de inzet van onze consultants.

Deel dit nieuws!

Archieven