Raak jij geïnspireerd van knowhow, passie en talent? En werk jij graag samen aan innovatieve OutSystems opdrachten? Dan is deze aantrekkelijke rol echt iets voor jou. We zijn per direct op zoek naar een OutSystems consultant die houdt van uitdagingen en zich graag aansluit bij ons OutSystems team.

Van toegevoegde waarde

Wij zijn een dienstverlener in high end consultancy op het gebied van low-code en informatiemanagement. Met een hechte club van 30 ervaren consultants zijn we dé marktleider in Nederland op het gebied van Documentum. We hebben de ambitie om dit, met jouw hulp, ook te worden in OutSystems. Natuurlijk doen we dit niet vanaf scratch; we hebben namelijk al mooie stappen gemaakt met het binnenhalen van een aantal gave projecten. Ons team is groeiende en bestaat op dit moment al uit acht gecertificeerde consultants waarvan twee met een professional certificaat en een tech lead. Wil jij ons helpen die ambitie waar te maken?

Verbeteren bedrijfsprocessen

We hebben flinke plannen met onze OutSystems Practice en willen hier de komende tijd flink in investeren. Daarom zijn we op zoek naar jou als OutSystems Consultant. Met het oog op onze groeiplannen zoeken we iemand die houdt van meedenken, ondersteunen en implementeren. Je gaat namelijk inspirerende projecten bij Enterprises draaien en je krijgt de kans om mee te denken over nieuwe business oplossingen en de rol die OutSystems daarin speelt. Help jij mee om door middel van low-code de business van onze klanten nog efficiënter en effectiever te maken?

Uitdagend werk voor OutSystems consultant

We hebben een mooi portfolio van Enterprise klanten, waaronder ING, Pfizer, Gemeente Amsterdam en het International Criminal Court. We worden regelmatig binnengehaald als dé experts, maar vergeten ook zeker niet om een leuke sfeer te creëren waarin plezier in jouw werk net zo belangrijk is als het leveren van goed werk. Alle medewerkers van Informed Group dragen bij aan de digitale transformatie om in te werken, leren, leven en beleven. Wil jij ook het verschil maken? Informed Group biedt volop uitdagend werk. Daarnaast leiden we zelf ook Low-code consultants op via onze Young Professional Academy. Zo is er afgelopen mei een nieuwe klas gestart vol enthousiastelingen. Lees hier de eerste ervaringen. Met jouw kennis en ervaring pas je zo perfect binnen ons leuke team.

Iets voor jou?

Lijkt jou deze rol wat of ken jij een OutSystems consultant die perfect past in dit plaatje? Neem dan zelf direct contact met ons op óf zet dit bericht door aan die persoon die voldoet aan dit plaatje. We vertellen je graag wat ons aanbod is en wat er van je wordt verwacht.

OutSystems | HTML | JavaScript | Design & Usability | Low-code

Meer weten over vacature OutSystems Consultant?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Vacature OutSystems Consultant

About the Author: Martijn van Doesselaar

Martijn van Doesselaar

Deel dit nieuws!

Archieven