Ben jij gedreven door talent, passie en knowhow? Heb je de capaciteiten om schouder aan schouder met de community-lead de community uit te bouwen en werk jij graag samen aan innovatieve OutSystems opdrachten? Dan is deze nieuwe verantwoordelijke rol echt iets voor jou. Het gaat om de vacature Senior OutSystems Consultant.

Toegevoegde waarde

Add Value IT Recruitment is voor ons op zoek naar een ervaren OutSystems Consultant/Developer. Wij zijn een dienstverlener in high end consultancy op het gebied van low-code en informatiemanagement. Met een hechte club van 30 ervaren consultants zijn we dé marktleider in Nederland op het gebied van Documentum. We hebben de ambitie om dit, met jouw hulp, ook te worden in OutSystems. Natuurlijk doen we dit niet vanaf scratch; we hebben namelijk al mooie stappen gemaakt met het binnenhalen van een aantal gave projecten. Daarnaast bestaat ons team op dit moment al uit acht gecertificeerde consultants waarvan twee met een professional certificaat en een tech lead.

Aan het roer staan

We hebben flinke plannen met onze OutSystems Practice en willen hier de komende tijd flink in investeren. Daarom zijn we  op zoek naar jou als ervaren en gecertificeerde OutSystems Developer/Consultant. Met het oog op deze groeiplannen zoeken we iemand die houdt van een uitdaging. Je gaat namelijk gave projecten bij Enterprises draaien, maar ook samen met de Technical Lead nadenken over de groei van de unit. Jullie staan dus samen aan het roer om van deze unit een groot succes te maken.

Uitdagend werk voor Senior OutSystems consultant

Informed Group heeft een mooi portfolio van Enterprise klanten, waaronder ING, Pfizer, Gemeente Amsterdam en het International Criminal Court. We worden regelmatig binnengehaald als dé experts, maar vergeten ook zeker niet om een leuke sfeer te creëren waarin plezier in jouw werk net zo belangrijk is als het leveren van goed werk. Alle medewerkers van Informed Group dragen bij aan de digitale transformatie om in te werken, leren, leven en beleven. Wil jij ook het verschil maken? Informed Group biedt volop uitdagend werk.

Wat wordt er van jouw verwacht

  • Ruime ervaring met OutSystems projecten in Enterprise omgevingen
  • De wil om mee te denken over de richting van een relatief nieuwe unit
  • Certificeringen in OutSystems zijn natuurlijk mooi meegenomen

Wat krijg je daarvoor terug

  • Een plekje aan het roer van een Unit die de komende jaren flink gaat groeien
  • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw ervaring
  • Samenwerken met de beste EIM Consultants van Nederland
  • Een ruim opleidingsbudget omdat je nog beter wilt worden in wat je doet

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rol en de organisatie? Neem dan contact op met Marijn@add-value.nl of bel naar 020 – 2440 330. Bekijk hier de vacature zoals deze op de website staat van Add Value.

OutSystems | HTML | JavaScript | Design & Usability | Low-code

Meer weten over vacature OutSystems Consultant?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Vacature Senior OutSystems Consultant

About the Author: Martijn van Doesselaar

Martijn van Doesselaar

Deel dit nieuws!

Archieven