Is jouw intellectuele eigendom veilig opgeslagen? Het goed en simpel beveiligen van de inhoud van documenten is tegenwoordig cruciaal. Verbeter kwalitatief databeheer met onze business solution Knowledge Protector.

Veiligheid intellectueel eigendom cruciaal

Elke onderneming wil dat haar intellectuele eigendom goed gestructureerd en veilig wordt opgeslagen. Het liefst in een archief. Daarentegen wil de gebruiker, de verkooporganisatie bijvoorbeeld, informatie kunnen delen met partners en klanten. Dat heet samenwerken. En daar zit vaak het conflict. Hoe zorg je ervoor dat mensen de informatie toch kunnen gebruiken, maar dat wel gecontroleerd wordt tot welk niveau ze dit mogen doen? Kortom, informatie makkelijk en overal beschikbaar maken op elk device, maar de organisatie bepaalt nog steeds wel het moment en de plek waar je de documenten wel en niet mag openen. Beheer het informatie management.

Verbeter kwalitatief databeheer 

Met Knowledge Protector biedt Informed Group een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee jouw onderneming zelf regelt wanneer en waar de gebruiker toegang heeft tot documenten. Het delen van informatie blijft het uitgangspunt, alleen is dit uitstekend beveiligd omdat het rechtenbeheer onder controle is van jouw Data Management Systeem (DMS). Hiermee beperk je bijvoorbeeld de toegang tot vertrouwde locaties.

Gebruiksvriendelijk Rights Management

We leggen een verbinding tussen de regels en procedures van het gebruikersonvriendelijke documentmanagementsysteem en de behoeften die de gebruikers hebben in het werken met die informatie. We bieden hiervoor een ander platform en maken de informatie makkelijker toegankelijk en beter vindbaar in een omgeving die veel natuurlijker is om in te werken. Vraag naar de mogelijkheden rondom Knowledge Protector en we leggen ze graag uit.

Meer weten over Knowledge Protector?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Verbeter kwalitatief databeheer

About the Author: Ed Steenhoek

Ed Steenhoek
Ed is manager van de Business Solutions van Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Hij is tevens lid van het Leadership Team, de technische denktank van Informed Group. Daarnaast is Ed een zeer gewaardeerd lid van de AIIM Leadership Council.

Deel dit nieuws!

Archieven