Unieke samenvatting voor Documentum gebruikers

Half november organiseerde OpenText haar driedaagse OpenText World evenement. Dit jaar volledig digitaal met als thema ‘Be Digital’. Benieuwd wat er verteld werd over Documentum? Als specialist in Documentum was dat voor ons natuurlijk waar wij het meeste naar hebben uitgekeken. Heb je het gemist of heb je niet de tijd gehad om aan alle sessies deel te nemen? Geen probleem. We vertellen je alle interessante nieuwtjes van en over Documentum. Hoe ziet haar toekomst er uit? En waarom past de combinatie tussen low-code met bijvoorbeeld OutSystems straks nóg beter met Documentum xCP? Hoor het van ons!

Hiervoor organiseren we een gratis webinar op 7 december aanstaande van 16.00 – 16.30 uur.

Meld je hier direct aan.

Waarom deelnemen?

Het webinar is in het Engels. De presentatie is in handen van Jeroen Jansen, CEO en oprichter  van Informed Group, en Martijn van Doesselaar, manager van onze consultants. Dit event zal worden gehost door Serge Leclercq (Sales Manager). Laat je vrijblijvend informeren tijdens het webinar ‘Documentum op OpenText World 2021‘ over de interessante veranderingen en nieuwe functionaliteiten. En stel direct LIVE je vragen aan Jeroen en Martijn.

Inschrijven voor gratis webinar Documentum op OpenText World 2021

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
  • Webinar Documentum op OpenText World 2021

About the Author: Serge Leclercq

Avatar foto
Serge is als Senior Sales Executive verantwoordelijk voor de verkoop van onze Business Solutions en Producten en ook aanspreekpunt voor de inzet van onze consultants.

Deel dit nieuws!

Archieven