Heb je een passie en sterke interesse voor nieuwe technologieën binnen de ICT?
Volg dan onze Young Professional Academy en wordt een echte Low-code consultant.

Waarom meedoen met de Young Professional Academy?

Informed Group, dienstverlener op het gebied van low-code en informatiemanagement, start dit voorjaar een Young Professional Academy. Zo word je in 2 maanden opgeleid tot een low-code consultant.

Informed Group is een hechte club met meer dan 20 zeer ervaren consultants. Dit doen we op het gebied van OutSystems, Documentum en Office365. Met een bewezen trainingsprogramma word je met zowel in-house als externe trainingen uitgedaagd én voorbereid. Om zo als low-code consultant aan de slag te gaan voor mooie klanten.

Volg je passie

Young Professional Academy

Behalve productinhoudelijke kennis wordt er in de Young Professional Academy ook aandacht besteed aan vaardigheden. Zoals SCRUM, communicatieve vaardigheden, social media en presentatietechnieken. Op die manier word je klaargestoomd om snel mee te gaan draaien in onze klantprojecten. Of bijvoorbeeld in de ontwikkeling van onze producten.

Informed Group heeft een mooi portfolio van Enterprise klanten. Waaronder P-Direkt, Pfizer, Gemeente Amsterdam en het International Criminal Court. We worden zo regelmatig binnengehaald als dé experts. Daarentegen vergeten we ook zeker niet om een onderling een leuke sfeer te creëren. Want plezier in jouw werk is net zo belangrijk is als het leveren van goed werk. Het komt er op neer dat alle medewerkers van Informed Group bijdragen aan de digitale transformatie om in te werken, leren, leven en beleven.

Wat jij in huis hebt

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Passie voor IT-techniek EN mensen;
 • 0-2 jaar ervaring met IT;
 • Flexibiliteit, doortastendheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in een team goed;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (spreken en schrijven).

Wat wij jou als trainee bieden

We bieden een bijzondere bedrijfscultuur die gevormd wordt door het oplossen van problemen. Dit doen wij vanuit ons specialisme. Met gezamenlijke ambitie en passie. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme verwezenlijken, per definitie succesvol. Want we willen niet de grootste zijn, maar wel de beste in onze wereld. Om die reden werken onze collega’s niet voor niks hier al vele jaren.

We bieden je daarom ook het volgende:

 • Voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijdrage pensioenpremie en winstdeling;
 • Vast arbeidscontract;
 • Een laptop, smartphone en lease auto;
 • De mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Een gepassioneerde en ervaren team dat altijd klaar staan om te helpen;
 • Leuk werk waar je helemaal in op gaat. Zoals bijvoorbeeld opdrachten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland en de rest van de wereld als KLM, Gemeente Amsterdam, Pfizer, Abbott, Ronald McDonald, Mammoet etc.

Interesse?

Young Professional Academy 2019

Kortom, ben je nieuwsgierig geworden naar deze rol en de organisatie? Neem dan contact op met martijn.van.doesselaar @ informedgroup.com. Of bel met 0348-342115. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over Young Professional Academy Low-code?

Probeer OutSystems Gratis

Vond je bovenstaand bericht interessant? Misschien kunnen we je interesse ook wekken voor iets anders.

OutSystems Free Edition is de gratis, cloudgebaseerde versie van OutSystems die je nu kan gebruiken. Met deze geweldige gratis editie kun jij persoonlijke applicaties maken, implementeren en uitvoeren. Je kan elke mobiele of webapplicatie ontwikkelen die met OutSystems kan worden gebouwd.

Vraag nu jouw eigen omgeving aan. We horen graag hoe jouw ontdekkingstocht verloopt!

Probeer de OutSystems Free Edition
 • Young Professional Academy 2019

About the Author: Martijn van Doesselaar

Martijn van Doesselaar

Deel dit nieuws!

Archieven