Introductie

De Intergouvernementele organisatie is een permanent en onafhankelijk hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en genocide. Het strafhof is gevestigd in Den Haag.

Vraag

Tijdens hoorzittingen is dossieropbouw en -bewaking van groot belang. De omvang van alle dossiers is groot en dient altijd up-to-date en zwaar beveiligd te zijn. De registratie van bewijsmaterialen dient zorgvuldig te gebeuren, zoals bewijslast en getuigenverklaringen.

Daarom is besloten om een Documentum xCP oplossing aan te schaffen en die te gebruiken als basis voor hun eigen oplossing. Om deze optimaal in gebruik te kunnen nemen is er behoefte aan uitgebreidere technische kennis rondom het functioneel beheer van Documentum xCP. Hoe kan de organisatie zich verder ontwikkelen en zelfvoorzienend worden in applicatieontwikkeling? Bestaat er een opleiding waarbij niet alleen de functioneel beheerders, maar ook de architecten, database beheerders, ontwikkelaars en stylers hierin kunnen worden opgeleid?

Oplossing

De intergouvernementele organisatie benaderde in 2020 in eerste instantie OpenText. Omdat we in Nederland de grootste en meest ervaren implementatiepartner zijn van OpenText Documentum, werd de vraag direct aan ons doorgespeeld. We hebben ons allereerst verdiept in de organisatie en gekeken naar de wijze waarop Documentum werd ingezet. Daarnaast hebben we goed geluisterd naar de aanvullende wensen en eisen. Als oplossing is een maatwerk trainingstraject georganiseerd voor alle betrokkenen. Volledig toegespitst op de bestaande oplossing die zij gebruiken. Gestart werd met Documentum Fundamentals. Aansluitend Architecting Documentum Applications, xCP Designer, xCP Developer en als laatste Documentum Administration. De trainingen vonden plaats op locatie en uiteindelijk vanwege corona ook online op afstand.

Meer informatie?

  Wij nemen je privacy serieus en gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt of daar direct aan gerelateerd zijn. Lees hier ons volledige cookie- en privacybeleid.

  Resultaat

  Dankzij het trainingstraject op maat weet het betrokken ICT-team van ICC heel veel meer over het functioneel beheer en het zelfstandig ontwikkelen van gewenste applicaties binnen de eigen omgeving. Na de training kon de opgedane kennis direct in de praktijk worden gebracht. En kan er nu heel veel meer uit Documentum xCP gehaald worden. Doordat er intensief werd samengewerkt heeft dit geleid tot wederzijds vertrouwen waar in de toekomst zeker op zal worden doorgebouwd.

  “Een geweldige ervaring om met zulke diverse en ongelooflijk bekwame mensen te werken. Als we ooit twijfelen aan het vermogen van mensen uit verschillende landen om samen te werken als één, moeten we hen aanwijzen als een perfect voorbeeld dat het mogelijk is.”

  MARTIJN VAN DOESSELAAR
  Manager Consultancy

  Klantverhalen

  Bestuursdienst Amsterdam

  Lees Meer

  Intergouvernementeel

  Lees Meer

  P-Direkt

  Lees Meer

  KLM

  Lees Meer

  ONZE OPLOSSINGEN

  Consultancy

  Totaaloplossingen

  Oplossingen

  Producten

  Trainingen

  Blog