Het beheren van informatie die is opgeslagen in je eigen document management systeem is veilig en vertrouwd. Vaak is dat echter onvoldoende om zaken te kunnen doen. De verkooporganisatie wil informatie kunnen delen met partners en met potentiële klanten. Dat mag echter niet ten koste van het intellectueel eigendom gaan.

De traditionele oplossingen voegen een hoge mate van beveiliging toe ten koste van gebruiksgemak. En wel zodanig dat de gebruiker andere wegen vindt om die informatie te delen. Via de email. Via een USB stick. Of via een File-Sync-and-Share oplossing als WeSendIt. Stuk voor stuk manieren die precies dat doen wat de eindgebruiker nodig heeft: het delen van informatie. Precies ook de manier waarmee teveel informatie in verkeerde handen kan komen.

Met Knowledge Protector bieden wij een gulden middenweg. Uitstekende beveiliging die niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Een oplossing waarbij het moeten kunnen delen van de informatie een uitgangspunt is.

 • Rechtenbeheer onder controle van je DMS

 • Toegang is tijdelijk met begin- en einddatum

 • Toegang te beperken tot vertrouwde locaties

 • Gebruiksvriendelijk Rights Management

Project details

Vereiste vaardigheden:

Categorieën:

Meer informatie?

  Wij nemen je privacy serieus en gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt of daar direct aan gerelateerd zijn. Lees hier ons volledige cookie- en privacybeleid.

  Klantverhalen

  Bestuursdienst Amsterdam

  Lees Meer

  Intergouvernementeel

  Lees Meer

  P-Direkt

  Lees Meer

  KLM

  Lees Meer

  ONZE OPLOSSINGEN

  Consultancy

  Totaaloplossingen

  Oplossingen

  Producten

  Trainingen

  Blog