Met deze partners
werken we samen

Bij Informed Group werken we samen met onze partners om je de beste oplossing te geven op het gebied van Intelligent Information Management en Low-Code. Je vindt hier een overzicht van enkele belangrijke partners met wie we nauw samenwerken.

diensten header

Deze partners dragen bij
aan onze oplossingen

We zijn altijd bezig om te kijken naar de best mogelijke oplossing. Hierbij kijken we met klanten hoe we vraagstukken over IIM en Low-Code kunnen combineren en oplossen. Om het beste resultaat te realiseren, werken we samen met de volgende partners.

OutSystems Logo big

OutSystems is onze partner op het gebied van Low-Code, een manier applicatieontwikkeling waarmee je snel en door minimaal handmatig te coderen toepassingen realiseert. OutSystems biedt hiervoor een platform dat het voor jou mogelijk maakt om je organisatie versneld te laten digitaliseren en moderniseren. Informed Group biedt ook twee producten aan waarbij OutSystems een must is. Dit zijn de Documentum Accelerator for
OutSystems en QSEH Star. Ook kun je via Informed Group het platform aanschaffen en inrichten..

open text logo big

We werken samen met OpenText om hun Documentum softwareportfolio aan te bieden en te verkopen, en bieden ook diensten aan voor de implementatie van deze software. OpenText verkoopt ook producten die door Informed Group zijn ontwikkeld, zoals EQMS Express en de voor de Life Science-industrie voorgeconfigureerde versie van SPA4D.

Wij zijn een zeer gewaardeerde partner van OpenText voor de verkoop van hun producten, de levering van consultancy diensten namens OpenText Professional Services en de ontwikkeling van gecertificeerde producten.

Microsoft logo

Wij zijn Microsoft GOLD Partner voor Content and Collaboration en Cloud Storage Partner. Deze samenwerking maakt het onder andere mogelijk om de Office-applicaties te gebruiken voor de creatie en het onderhoud van informatie vanuit het OutSystems Low-Code platform terwijl het beheer daarvan onder de regels van bijvoorbeeld Documentum vallen.

AIIM logo big

Namens Informed Group is Ed Steenhoek lid van de Leadership Council van de Association for Intelligent Information Management (AIIM). AIIM is wereldwijd dé autoriteit op het gebied van Intelligent Information Management (IIM). Het Leadership Council is een groep experts die toonaangevend zijn in de industrie en gezamenlijk een visie vormen over de trends en toekomst van de Information Management markt

Op de AIIM Conferentie 2023 sprak Ed Steenhoek op uitnodiging over trends als Low-Code, Content Services, Hyperautomation en Customer Experience (CX). 

Andere partners

Reveille
fonto-logo-1
LMS 365_
FME Migration

Download
onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure