Met deze partners
werken we samen

Bij Informed Group werken we samen met onze partners om je de beste oplossing te geven op het gebied van Intelligent Information Management en Low-Code. Je vindt hier een overzicht van enkele belangrijke partners met wie we nauw samenwerken.

diensten header

Deze partners dragen bij
aan onze oplossingen

We zijn altijd bezig om te kijken naar de best mogelijke oplossing. Hierbij kijken we met klanten hoe we vraagstukken over IIM en Low-Code kunnen combineren en oplossen. Om het beste resultaat te realiseren, werken we samen met de volgende partners.

OutSystems Logo big

OutSystems is onze partner op het gebied van Low-Code, een manier applicatieontwikkeling waarmee je snel en door minimaal handmatig te coderen toepassingen realiseert. OutSystems biedt hierbij een platform waarbij je jouw organisatie versneld kunt laten digitaliseren en moderniseren. Informed Group biedt ook twee producten aan waarbij OutSystems een must is. Dit zijn Low Code by Outsystems en OutSystems voor EIM.

open text logo big

Met OpenText werken wij samen voor het afnemen en verkopen van hun Documentum softwareportfolio en het leveren van diensten bij de implementatie van de software. OpenText verkoopt ook producten (Enterprise Apps) die door Informed Products zijn ontwikkeld, zoals EQMS Express en SPA4LS. Ze bieden onze – en hun eigen – producten wereldwijd aan aan al hun partners en klanten.

Wij zijn OpenText GOLD Partner voor de verkoop van OpenText producten, levering van consultancy diensten voor Professional Services en productontwikkeling.

Met Microsoft werken wij samen aan het afnemen en verkopen van de Office 365 software en het leveren van diensten bij de implementatie hiervan. Wij worden gecompenseerd voor onze verkoopinspanning op de producten van Microsoft als wij die verkopen aan klanten.

Wij zijn bij Microsoft GOLD Partner voor Office 365. Microsoft verkoopt via de Microsoft Store ook twee Enterprise Apps die Informed Products ontwikkeld heeft. Deze producten zijn door Microsoft uitgebreid getest voordat ze in de Store zijn opgenomen. Het gaat om SPA4D en de Euro Payment Add‑in.

AIIM logo big

Informed Consulting is lid van de Executive Leadership Council van AIIM, wereldwijd dé autoriteit op het gebied van Intelligent Information Management (IIM). Dit is een groep internationale bedrijven die toonaangevend zijn voor de ECM markt en gezamenlijk een visie vormen over de trends en toekomst van de ECM markt.

De medewerkers van Informed Group worden gevraagd voor prestigieuze internationale denktanks. Een aantal is zelfs meermaals verkozen tot EMC Elect. Deze prestigieuze prijs is voor mensen die een aandeel leveren in de visievorming van en over ECM.

Andere partners

Reveille
fonto-logo-1
LMS 365_
website-logo-valori

Neem contact met ons op

Toestemming(Vereist)