Ontdek al onze
trainingen

Bij Informed Group geloven we in het delen van kennis. Onze consultants brengen niet alleen hun expertise in de projecten die ze uitvoeren en de oplossingen die ze creëren, maar streven er ook naar om deze kennis te delen met zoveel mogelijk mensen binnen jouw organisatie. Daarom bieden we een reeks trainingen aan om je begrip en beheersing van informatiemanagement te verbeteren. Zo creëren we samen een omgeving van continu leren en groei.

Trainingen header

Wat ga je leren?

Onze trainingen richten zich op Intelligent Informatie Management en Documentum-vaardigheden. Deze zijn gebaseerd op de visie van AIIM en zijn verrijkt met onze praktijkervaringen. We bieden deze opleidingstrajecten op maat aan, die zelfs kunnen resulteren in een Young Professional Academy (YPA). Bij deze academie leiden we niet alleen onze eigen trainees op, maar bieden we deze leeromgeving ook aan voor onze klanten. Ontdek hoe onze trainingen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Intelligent Informatie Management

Hoe pas je de mogelijkheden die technologische ontwikkelingen vanuit een functioneel oogpunt, toe in je informatielandschap?

Documentum Technisch Consultant

Als technisch consultant is theoretische kennis belangrijk, maar er gaat niets boven praktijkervaring.

Intelligent Informatie Management

Het landschap van informatiemanagement verandert constant door nieuwe technologische ontwikkelingen. De klassieke wereld van een onafhankelijke discipline ligt achter ons. Content Services en Low-Code, samengebracht in een overkoepelende visie op Hyperautomation is de stip op de horizon. Maar wat is dat dan en hoe bereik ik dat? Laat onze experts je meenemen of een reis vol verandering?

Documentum Technisch Consultant

Als technisch consultant is theoretische kennis belangrijk, maar er gaat niets boven praktijkervaring. Het is in de echte wereld waar je de kans krijgt om je vaardigheden te testen, te leren en te groeien. Daarom bieden we je de kans om samen aan de hand van een plan naar jouw gewenste doel toe te werken.

Intelligent Informatie Management

Het landschap van informatiemanagement verandert constant door nieuwe technologische ontwikkelingen. De klassieke wereld van een onafhankelijke discipline ligt achter ons. Content Services en Low-Code samengebracht in een overkoepelende visie op Hyperautomation is de stip op de horizon. Maar wat is dat en hoe bereik je dat? Onze experts nemen je mee in een vierdaagse klassikale training. Een reis vol verrassende verhalen waarmee je gaat zien hoe de wereld van informatie veranderd is en de komende jaren nog verder zal veranderen.

Op ons kantoor in Woerden delen we met jou de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, machine learning, low-code en meer. Je leert alles over de functies van Intelligent Information Management (IIM). Hierbij behandelen we basisfuncties en -domeinen. Wat is Generatieve AI? Wat kan je ermee? Moet je er wat mee? Is het veilig? Wat zijn de spelregels? Zomaar een aantal vragen die actueler zijn dan ooit. Negeren is niet langer de beste keuze.

iim image
DTC info image

Documentum
Technisch Consultant

Als technisch consultant is theoretische kennis belangrijk, maar er gaat niets boven praktijkervaring. Je krijgt tenslotte in de echte wereld pas de kans om je vaardigheden te testen, te leren en te groeien. Daarom bieden we je de kans om aan de hand van een plan samen naar jouw gewenste doel toe te werken.

Tijdens deze training krijg je de vaardigheden van Documentum in de vingers. Daarna kijken we welke tools het beste aansluiten bij de technologieën die je gebruikt. Dit kan Documentum xCP of Documentum D2 zijn, maar ook andere producten uit het OpenText Documentum-portfolio en hun voorgeconfigureerde oplossingen voor de wereld van Life Science of Energy & Engineering.

Meld je aan voor één van
onze trainingen

Wil je extra kennis over de projecten die onze consultants uitvoeren en wil je zelf ook een expert worden? Meld je dan hier aan voor één van onze trainingen.