Hoe Informed Group
je verder brengt

Informed Group is jouw betrouwbare partner in de wereld van Intelligent Information Management en Low-Code oplossingen. Als succesvolle organisatie wijden we ons toe aan het leveren van kwalitatieve diensten en oplossingen die je helpen om jouw informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen. Ons team van ervaren professionals helpt je verder met efficiëntie, innovatie en groei. Ontdek hier hoe Informed Group voor de digitale transformatie van je organisatie zorgt.

Werkwijze header
mensen om tafel

Onze werkwijze

Bij Informed Group combineren we jarenlange expertise in Intelligent Information Management (IIM) met een voortdurende focus op de nieuwste IT-ontwikkelingen. Zo geven we klanten het beste advies en zetten we duurzame projecten op voor de digitalisering van werkprocessen en informatiesystemen. Door business- en IT-teams samen te brengen, stimuleren we innovatie en efficiëntie, wat resulteert in meer flexibiliteit, veiligheid en logica voor medewerkers, klanten en leveranciers.

Onze marktgerichte en adviserende aanpak stelt ons in staat om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Bijna al onze klanten kiezen dan ook voor een vervolgopdracht. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, bieden een eerlijk en helder beeld van alle technologische mogelijkheden en zetten ons volledig in voor een goed werkend eindresultaat.

Wat ons drijft

Bij Informed Group willen we met onze medewerkers, klanten en partners totaaloplossingen creëren in het domein van Intelligent Information Management (IIM). We richten ons op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiënte verbindingen tussen systemen. Het resultaat is een werkomgeving die flexibel, veilig en logisch is, ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Bovendien betrekken we onze klanten actief bij het proces. Dit doen we door:

Wij geloven dat gezamenlijk succes de basis is voor een goede relatie. Samen streven we naar het beste resultaat en staan we stil bij momenten om te vieren.

Wat ons drijft header
Ed Steenhoek IG

“Bij Informed Group begrijpen we dat je organisatie uniek is, met unieke uitdagingen en doelen. Daarom zijn we er om je te helpen bij het automatiseren en stroomlijnen van je informatie-intensieve processen. We willen je niet alleen helpen om efficiënter te werken, maar ook om je voor te bereiden op de toekomst van informatiemanagement.”

Ed Steenhoek

Manager Informed & Connected

Download
onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure