Hoe Informed Group
je verder brengt

Bij Informed Group staan we met onze consultants klaar om overzicht en structuur in de data van je organisatie te krijgen. Dit doen we met oplossingen die variëren van Intelligent Information Management (IIM) tot het op maat configureren van applicaties. Je leest hier met welke diensten we dit voor jou realiseren.

Werkwijze header
mensen om tafel

Onze werkwijze

Onze oplossingen komen tot stand dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met Intelligent Information Management (IIM) en blijven kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied. Zo slagen we erin om klanten het beste advies te geven en langetermijnprojecten voor ze op te zetten voor het digitaliseren van werkprocessen en informatiesystemen. Het bij elkaar brengen van business- en IT-teams leidt vervolgens tot meer innovatie en efficiëntere bedrijfsvoering. Medewerkers, klanten en leveranciers ervaren zo meer flexibiliteit, veiligheid en logica. Deze manier van marktgericht en adviserend te werk gaan, zorgt ervoor dat we een stabiele en langdurige relatie met de klant ontwikkelen.

Het is dan ook niet voor niets dat bijna alle klanten bij ons voor een vervolgopdracht kiezen. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, geven een eerlijk en helder beeld van alle technologische mogelijkheden en doen er alles aan om een goed werkend eindresultaat tot stand te brengen.

Wat ons drijft

Bij Informed Group is het ons doel om met medewerkers, klanten en partners te kijken naar totaaloplossingen op het gebied van IIM. Voorbeelden hiervan zijn gebruiksvriendelijke interfaces, heldere apps en efficiëntere verbindingen tussen systemen. Zo ontstaat er een omgeving die flexibel, veilig en logisch is.

Daarnaast is het ons doel om klanten mee te nemen in het proces. Dit doen we door:

Wij geloven dat met elkaar succes beleven de beste weg naar een goede relatie is. Daarom staan we bekend als betrouwbaar, ambitieus en zeer gedreven.

Wat ons drijft header
Ed Steenhoek IG

“We bieden oplossingen voor een mobiele werkplek en helpen organisaties bij het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen.”

Ed Steenhoek

Manager Business Solutions

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij doen bij Informed Group, of ben je benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? We horen graag wat we
voor je kunnen betekenen.

Toestemming(Vereist)