Young Professional Academy

Met de Young Professional Academy van Informed Group bieden we jou als nieuw talent de kans om onze klanten verder te helpen met hun informatiemanagement. Dit doen we door jou, op basis van onze waarden, praktijkervaring te laten opdoen.
young proffesional header
Hoe werkt Academy

Hoe werkt de Academy?

Je neemt voor een periode van drie maanden deel aan onze Young Professional Academy en doorloopt hier zowel de EIM-opleiding als de basisopleiding Documentum. Hier komen modules zoals Documentum xCP en OutSystems voor EIM later bij. Daarna studeer je af en ga je voor zes maanden op interimbasis aan de slag. Na de opleiding heb je na je afgeronde opdrachten een hoeveelheid kennis die hoger dan gemiddeld ligt.


Met onze intensieve begeleiding verzekeren we dat jouw talent hoger ligt dan dat van anderen op de arbeidsmarkt.

Blauwe achtergrond quote

“Als Young Professional bij Informed Group komt mijn volledige potentieel naar boven, in een fijne omgeving met leuke collega’s.”

Lies Kers

Young Professional

Vergroot je kennis van IIM

IT-medewerkers spelen een belangrijke rol om je ambities waar te maken. Maar het is ook een uitdaging om bekwame mensen te vinden die verstand hebben van complexe tooling. Denk hierbij aan de technische kant van Intelligent Informatie Management. Daarin trainden we al vele ‘Young Professionals’ in onze academy.

vergroot je kennis
Maatwerk voor klanten

Maatwerk voor klanten

Je neemt voor een periode van drie maanden deel aan onze Young Professional Academy en doorloopt hier zowel de EIM-opleiding als de basisopleiding Documentum. Hier komen modules zoals Documentum xCP en OutSystems voor EIM later bij. Daarna studeer je af en ga je voor zes maanden op interimbasis aan de slag gaat. Na de opleiding heb je na je afgeronde opdrachten een hoeveelheid kennis die hoger dan gemiddeld ligt.

Met onze intensieve begeleiding verzekeren we dat jouw talent hoger ligt dan dat van anderen op de arbeidsmarkt.

Meld je aan voor onze academy

Wil jij meedoen aan onze Young Professional Academy? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. We nemen snel contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Toestemming(Vereist)