Young Professional Academy

Bij Informed Groups Young Professional Academy krijg je als nieuw talent de kans om echt impact te maken. We bieden je de mogelijkheid om onze klanten te helpen hun informatiemanagement te verbeteren door je waardevolle praktijkervaring te laten opdoen, allemaal gebaseerd op onze kernwaarden.
Begin je carrière met een vliegende start bij Informed Group!

young proffesional header
Hoe werkt Academy

Hoe werkt de Academy?

Je komt in dienst van Informed Group en neemt voor een periode van drie maanden deel aan onze Young Professional Academy. Daarin doorloop hier zowel de IIM-opleiding als de basisopleiding Documentum. Hier komen modules zoals Documentum xCP en OutSystems later bij.

Daarna studeer je af en ga je onder de vleugels van ervaren consultants aan de slag totdat je op eigen benen kunt staan. Op dat moment heb je zoveel kennis en ervaring , dat je niveau hoger dan gemiddeld ligt.

Lies Kers

“Als Young Professional bij Informed Group komt mijn volledige potentieel naar boven, in een fijne omgeving met leuke collega’s.”

Lies Kers

Young Professional

Maatwerk voor klanten

Maatwerk voor klanten

Onze Young Professional Academy is ook open voor onze klanten. Het is mogelijk om mee te gaan in een klas van Informed Group. Samen met jou selecteren we de kandidaten. Jij kijkt of de kandidaat past in jouw organisatie. Wij kijken of de kandidaat geschikt is om een informatiemanagement professional te worden. De kandidaat komt bij ons in dienst voor een jaar en nadien heb jij het eerste recht om de kandidaat een aanbieding te doen om voor jou te komen werken.

Ook hier neemt de kandidaat drie maanden lang deel aan onze Young Professional Academy. Daarna gaat de kandidaat onder onze begeleiding aan de slag in jouw organisatie. Negen maanden lang blijven we de kandidaat begeleiden en brengen we de kneepjes van het vak in de praktijk verder bij. Ook houden we de kandidaat in deze periode op de hoogte van de technologische ontwikkelingen.

Het kan ook zijn dat je als klant een complete klas wil laten opleiden. In dat geval zullen we samen tot een oplossing komen.

Meld je aan voor onze
Young Professional Academy

Wil jij meedoen aan onze Young Professional Academy? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. We nemen snel contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.