Consultancy

Onze consultants zijn stuk voor stuk gekwalificeerde experts met unieke kennis over en ervaring met oplossingen als OpenText Documentum en OutSystems Low-Code. Ze werken altijd samen met de klant, waarbij ze binnen hun consultancy rol het beste advies geven en prachtige resultaten behalen.

Consultancy header

Deze klanten gingen je al voor

Onze consultants

Iedere consultant heeft een brede kennis naast het eigen specialisme. Ze kunnen door hun achtergrond en jarenlange ervaring uit de voeten in meerdere rollen. Dat is de kracht van onze technische, business en support consultants.

Technische

Onze ervaren, technische consultants excelleren in de technologie die nodig is voor succesvolle informatiemanagement. Ze gebruiken producten van topkwaliteit en richten die samen met de klant in, zodat de applicatie precies bij hun behoeftes past.

Business

Met ervaring en kennis in vrijwel elke industrie helpen onze business consultants je verder met digitale transformatie. Ze fungeren als brug tussen je IT-medewerkers, de vragen van je business en wetgeving van onder meer organisaties en overheden.

Support

Voor support consultants gaat applicatie-ondersteuning verder dan het oplossen van incidenten. Door oorzaakanalyses en preventief onderhoud krijg je kosteneffectieve oplossingen die applicaties op de lange termijn optimaal ondersteunen voor dagelijks gebruik.

Duc Hung Bui

"Wanneer ik bij Informed ontwikkel, krijg ik alle vrijheid om in Documentum mijn ideeën uit te werken. Bij het bouwen van de applicaties kan ik steeds een beroep doen op de uitgebreide kennis van mijn collega’s. We bouwen hier samen dus je staat er niet alleen voor!”

Duc Hung Bui

Managing Consultant

Download
onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure