Overheden

De bestuurlijke organen in ons land – zoals centrale- en lokale overheden – spelen een belangrijke rol in ons leven. De besluiten die zij nemen hebben invloed op ons dagelijks leven. Dan wil je wel dat zij alle informatie overzichtelijk hebben en dat de bestuurlijke besluitvorming goed verloopt. Informed Group ondersteunt overheden, door middel van onze systemen en de combinatie van IIM en Low-Code.

,,d
Verouderde processen

Verouderde processen

De kans dat je bij een gemeente of ministerie nog stemt over voorstellen door handen of gekleurde papiertjes op te steken is vrij groot. Hoewel dit een methode is waarbij je de transparantie waarborgt, kan dit proces een stuk sneller en efficiënter.

Daarnaast werken veel bestuurlijke organen momenteel met informatiemanagementsystemen die verouderd en/of gebruiksonvriendelijk zijn. Ook wil je dat deze systemen veilig blijven en dat mensen makkelijk alle informatie kunnen bereiken. Om dit te realiseren, is het daarom van belang dat je met een partij in zee gaat die het navigeren in deze systemen makkelijk maakt en tegelijkertijd de veiligheid garandeert.

IIM en Low-Code in één

Om de systemen en bestuurlijke besluitvorming te bevorderen, heb je de combinatie van Intelligent Information Management (IIM) en Low-Code nodig. IIM maakt het mogelijk om grote hoeveelheden data goed en veilig te beheren. Low-Code vult IIM perfect aan, door deze data vervolgens via gebruiksvriendelijke applicaties toegankelijk te maken.

Voor beide oplossingen heb je vaak de hulp van meerdere partijen nodig. Eén om de informatie te structureren en inzichtelijk te maken. De ander om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Dit vraagt alleen wel om communicatie via meerdere kanalen en je vergroot de afhankelijkheid van anderen. Informed Group biedt hierin de oplossing.

IIM en Lowcode
Gemeente Amsterdam logo

“Informed Group heeft veel inhoudelijke kennis die wij in dit proces graag gebruiken. Zoals archivering, versiebeheer en classificatie. Daarnaast onderscheiden de betrokken consultants zich ook vanuit hun menselijke kant. Ze leveren gewoon een kwalitatief goed product.”

Martijn Verhoef

Project manager ‘Andreas’

De meerwaarde van
Informed Group

Bij Informed Group zijn onze ervaren consultants gespecialiseerd in Intelligent Information Management (IIM). Hiermee dragen we bij aan efficiënter werken, kostenbesparingen en procesoptimalisaties. Dit zorgt ervoor dat jij sneller dan je concurrenten kunt innoveren en betere prestaties kunt overleggen.

Wil je meer weten over onze werkwijze en de manier waarop wij omgaan met informatiemanagement? Download dan onze brochure voor nieuwe inzichten.

Informed Group
Ervaring in gemeente Amsterdam

Ervaring van de
gemeente Amsterdam

Eén van de gemeenten die succesvol samenwerkte met Informed Group is de gemeente Amsterdam. Zij werken met het systeem ‘Andreas’, dat verouderd en gebruiksonvriendelijk was. Wij creëerden een nieuw ontwerp van deze bestaande applicatie vanuit Documentum. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de business, de IT-afdeling en Informed Group konden we de kwaliteit flink verbeteren en de informatievoorziening rondom bestuurlijke besluitvorming geordend inrichten.

Wil jij weten hoe we jouw bestuurlijke processen kunnen verbeteren? Download dan onze brochure, waar je meer informatie krijgt over de combinatie van IIM en Low-Code. Ook krijg je meer informatie over onze werkwijze en zie je welke consultant jou verder helpt.

Download onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure