Ontdek de kracht van Information Management as a Service (IMaaS) – jouw totaaloplossing voor effectief informatiemanagement. Met onze aanpak staan we klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. We helpen je niet alleen bij het beheren van informatie, maar ook bij het versterken van je besluitvormingsprocessen, het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van operationele efficiëntie.

Stap in de toekomst van informatiemanagement en ervaar hoe we samen jou organisatie kunnen transformeren.

IMAAS header

Deze klanten gingen je al voor

Wanneer gebruik je IMaaS?

Heb je grootse plannen voor beter informatiemanagement, maar ontbreekt het je aan de middelen, tijd of ervaring om deze te realiseren? IMaaS is jouw totaaloplossing. Met een uitgebreide scala aan diensten en services, krijg je ondersteuning en komt je visie tot leven. Ontdek hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken en je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Strategie

Ontdek de kracht van onze informatiemanagementstrategieën. Met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke doelen en wensen van jouw organisatie, creëren we een langetermijnvisie die echt werkt.

Implementatie

Ervaar een moeiteloze implementatie van IMaaS, waarbij we systemen en processen voor informatiemanagement optimaal benutten. Van het opzetten van kaders en informatiearchitectuur tot kwaliteitsmanagement, wij regelen alles.

Onderhoud

Profiteer van onze continue ondersteuning en ons onderhoud van je informatiemanagementsystemen en
-processen. We zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Opleiding

Versterk je team met onze uitgebreide trainingen. We leren je medewerkers hoe ze informatie effectief beheren en hoe ze de voldoen aan relevante regelgeving.

Adviseren

Maak gebruik van de ervaring van onze consultants. Met hun advies en begeleiding blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in informatiemanagement. Samen stappen we in de toekomst van informatiemanagement.

mensen om tafel
Jeroen Jansen IG

"Als CEO van Informed Group, ben ik trots om te zeggen dat ons team niet alleen technisch onderlegd is, maar ook een diepe passie heeft voor Intelligent Information Management (IIM) en Low-Code oplossingen. Onze toewijding gaat verder dan technologie - we zijn er voor onze klanten, en streven ernaar om op elk niveau met hen samen te werken om de perfecte IIM-totaaloplossing te creëren. Ontdek de Informed Group ervaring - waar technologie en passie samenkomen voor uitmuntendheid."

Jeroen Jansen

CEO en oprichter Informed Group

Blauwe achtergrond quote

“Informed Group heeft veel inhoudelijke kennis die wij in dit proces graag gebruiken. Zoals archivering, versiebeheer en classificatie. Daarnaast onderscheiden de betrokken consultants zich ook vanuit hun menselijke kant. Ze leveren gewoon een kwalitatief goed product.”

Martijn Verhoef

Martijn Verhoef / Project manager ‘Andreas’

Ed Steenhoek IG

“Bij Informed Group begrijpen we dat je organisatie uniek is, met unieke uitdagingen en doelen. Daarom zijn we er om je te helpen bij het automatiseren en stroomlijnen van je informatie-intensieve processen. We willen je niet alleen helpen om efficiënter te werken, maar ook om je voor te bereiden op de toekomst van informatiemanagement.”

Ed Steenhoek

Manager Informed & Connected

Sjoerd Twaalfhoven

“Bij Informed Group ben je geen nummer - je bent een essentieel onderdeel van het team! Jouw mening en expertise zijn van onschatbare waarde en helpen om samen betere oplossingen te creëren. Je maakt het verschil bij Informed!”


Sjoerd Twaalfhoven

Managing Consultant

Blauwe achtergrond quote

“Informed Group heeft ons geholpen bij de centralisatie van ons HR-Informatiemanagement systeem naar 1 loket bij P-Direkt. Hierbij zijn de HR-processen door middel van flexibele casemanagementtoepassingen, als ‘P-Dossier’ of ‘In Beeld Loopbaan & Talent’-apps, ontwikkelt."

Manuel Lo

Afdelingshoofd HRM ICT Dienstverlening

Imke Philipoom IG

“Informed Group is gepassioneerd in het ondersteunen van bedrijven in hun digitale transformatie, en helpt bij het verminderen van papiergebruik voor een groenere en efficiëntere toekomst.”

Imke Philipoom

CFO Informed Group

Download
onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure