HighTech & Maakindustrie

Er zijn weinig branches waar informatiemanagement zo’n grote rol speelt als in de HighTech & Maakindustrie. Je wilt immers dat jouw producten en systemen effectief verlopen en voorlopen op de concurrentie. Bovendien helpt het jou om met goede gegevensanalyse innovatie te bevorderen. Informed Group kan jouw organisatie helpen met informatiemanagement.

,,d
Grote hoeveelheden data

Grote hoeveelheden data

Als je werkzaam bent in de HighTech & Maakindustrie, weet je waarschijnlijk wat voor belangrijke rol informatiemanagement speelt. Het is binnen deze industrie de drijfveer van productinnovatie en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan om dit bij jouw organisatie voor elkaar te krijgen. Door de enorme hoeveelheid gegevens die je gestructureerd moet beheren en waar je ook nog eens kwalitatief bruikbare informatie uit moet filteren. Daar komt bij dat je vaak te maken hebt met vertrouwelijke informatie en intellectueel eigendom, die je goed moet beveiligen. Deze voorbeelden benadrukken de essentie van informatiemanagement in de HighTech & Maakindustrie. Gelukkig is hier een oplossing voor.

De kracht van informatiemanagement

Het succesvol toepassen van informatiemanagement in de HighTech & Maakindustrie hangt af van een aantal factoren. Eén van de belangrijkste is het stimuleren van productontwikkeling. Met informatiemanagement creëer je een betere en efficiëntere samenwerking tussen ontwerpteams. Doordat je de juiste gegevens beschikbaar hebt, kun je producten sneller en beter ontwikkelen. Bovendien kun je de kosten een stuk beter managen. Als je beschikking hebt over de juiste gegevens over leveranciers en voorraden, is het ook nog mogelijk om de supply chain te optimaliseren.

Met het vergaren van goede en bruikbare informatie krijg je de mogelijkheid om vooruitstrevende marktanalyses te doen. Hierdoor ben je beter op de hoogte van markttrends en kun je betere strategische beslissingen nemen om te innoveren en vooruit te lopen op de concurrentie. Informed Group kan jou hierbij helpen.

Kracht van informatiemanagement
Quote Clarebout

“Wij hebben voor Informed Group gekozen vanwege de flexibiliteit en de aanpasbaarheid van alle modules van de QSEH Star naar onze wensen. Onze gebruikers zijn zeer tevreden.”

Ramsey Meeuw

Projectmanager Clarebout

Start met Informed Group

Bij Informed Group zijn onze ervaren consultants gespecialiseerd in Intelligent Information Management (IIM). Hiermee dragen we bij aan efficiënter werken, kostenbesparingen en procesoptimalisaties. Dit zorgt ervoor dat jij sneller dan je concurrenten kunt innoveren en betere prestaties kunt overleggen.

Wil je meer weten over onze werkwijze en de manier waarop wij omgaan met informatiemanagement? Download dan onze brochure voor nieuwe inzichten.

Informed Group

Download onze brochure

Wil je meer informatie over wat wij doen als bedrijf en hoe wij het informatiemanagement van je organisatie structureren en inzichtelijk maken? Download dan nu onze brochure.

Krijg door data meer structuur in je organisatie brochure