De kracht van Workflow Management

Welkom in de wereld van Workflow Management, waar efficiëntie en optimalisatie samenkomen om jouw organisatie te transformeren. Van het stroomlijnen van processen tot het automatiseren van taken, Workflow Management biedt de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie. Met onze op maat gemaakte oplossingen breng jij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten.

Jouw reis begint met ons uitgebreide scala aan tools en platformen om jouw transformatie te stimuleren. Dankzij de kracht van Hyper Automation, Artificial Intelligence tot Robotic Process Automation komen diverse technologieën samen om jouw organisatie te versterken.

Informed Group Workflow Management

Deze klanten gingen je al voor

Workflow Management Informed Group

Waarom Workflow Management?

In een tijdperk waarin elk aspect van bedrijfsvoering evolueert, is het begrijpen en beheersen van jouw processen essentieel. Met Workflow Management omarm je geautomatiseerde tools die niet alleen taken ondersteunen, maar ook streven naar procesoptimalisatie. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, fout vermindering en beter inzicht in jouw kernprocessen in realtime.

Onze aanpak:
een plan op maat

Grondig begrip
van processen

Elk succesverhaal begint met een diepgaand begrip van jouw organisatorische processen. Wij helpen jou bij het identificeren en optimaliseren van cruciale workflows om een solide basis te leggen voor verdere digitalisering.

Kies voor
Low-Code

Verminder de complexiteit en versnel de ontwikkeling met onze Low-Code benadering. Door het samenstellen van componenten kunnen wij snel aanpassingen maken en oplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Kies het
juiste platform

Of je nu kiest voor een dedicated Workflow Management tool of een uitgebreid Low-Code platform, wij begeleiden je bij het vinden van de ideale oplossing die past bij jouw bedrijfsgrootte en behoeften.

Jeroen Jansen IG

“Onze mensen houden van techniek en hebben een passie voor IIM.
We proberen op alle niveaus met klanten mee te denken om de ideale IIM-totaaloplossing te realiseren.”

Jeroen Jansen

CEO en oprichter Informed Group

De voordelen van de Workflow Management

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij doen bij Informed Group, of ben je benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? We horen graag wat we
voor je kunnen betekenen.