OPLOSSINGEN

Trainingen

Onze consultants dragen hun kennis uit in de projecten die zij uitvoeren en de oplossingen die zij realiseren. Daarmee bereiken we niet iedereen in jouw organisatie die wel van deze kennis wil profiteren. Daarom organiseren we diverse trainingen.

In de basis zijn dit trainingen op het gebied van technische Documentum vaardigheden en Intelligent Informatie Management. Deze komen voort uit het gedachtegoed van AIIM en zijn aangevuld met onze ervaringen. Het is mogelijk om een opleidingstraject op maat aan te bieden voor een specifieke organisatie. Een dergelijk ‘maatpak’ kan zelfs uitmonden in een Young Professional Academy (YPA). YPA is het programma waarin we onze eigen trainees opleiden en dat we bovendien openstellen voor onze klanten.

Intelligent Informatie Management

Waarom

Het informatiemanagementlandschap verandert door nieuwe technologieën en benaderingen. Gartner verklaarde ECM dood. Lang leve Content Services. Maar wat houdt dat in? Je leest over kunstmatige intelligentie, machine learning, low-code en vraagt je misschien af hoe ze daarin passen. In deze training geven we je de antwoorden.

Wat

In deze cursus leer je alle functionele aspecten van enterprise information management kennen. We behandelen de basisfuncties (Capture, Classificatie, Toegangscontrole, Formaten, Workflow etc.), de basisdomeinen (ECM, BPM, Collaboration, Case Management etc.) en wat er gaat komen, b.v. met data producerende sensoren.

Hoe

Deze klassikale training duurt standaard vier dagen en wordt op ons kantoor in Woerden gegeven. Bij voldoende deelname is het ook mogelijk om deze opleiding in house te houden.

Gedurende de Covid-19 pandemie is het mogelijk om deze opleiding te verdelen over acht online dagdelen in twee weken.

Documentum Technisch Consultant

Waarom

Het is gemakkelijk om personeel volgens het boekje te trainen. We hebben echter de ervaring dat het toepassen van de theorie zonder training on the job, niet werkt. We passen de theorie graag toe in de praktijk en delen zo onze kennis en ervaring.

Wat

De inhoud van het programma omvat in ieder geval de basiskennis van Documentum. Wat volgt, hangt af van de technologieën die je gebruikt. Het kan Documentum xCP, Documentum D2 zijn. Beide of verschillende andere producten uit de OpenText Documentum-stack en hun zakelijke oplossingen in bijv. Life Science en Energy & Engineering. De doelgroep kan zowel de eindgebruiker zijn als je interne ontwikkelaars.

Hoe

Omdat dit is afgestemd op jouw personeel en hun beschikbaarheid, is er geen vast rooster en programma. Samen maken we een plan om je personeel op te leiden waarbij we rekening houden met de aanwezige kennis. Stel een basislijn vast en bouw van daaruit naar je gewenste doel. Normaal gesproken vereist dit een intakegesprek en een vooropleiding, gevolgd door een of meerdere cursussen met een duur die het beste bij jouw situatie past.

Young Professional Academy

Waarom

Het zijn moeilijke tijden om de juiste IT-medewerkers te vinden om je ambities waar te maken. Zeker als je wilt dat deze medewerkers bekwaam zijn in complexe tooling, zoals de technieken die komen kijken bij Intelligent Informatie Management. We hebben daarin ervaring en hebben al enkele generaties ‘Young Professionals’ opgeleid in onze academie. Zowel voor onszelf als voor klanten dus waarom niet voor jou?

Wat

Het standaard pad is dat de kandidaten deelnemen aan ons programma. Zij krijgen zowel de functionele EIM-opleiding als de basisopleiding Documentum. Bovendien kunnen modules zoals Documentum xCP of OutSystems voor EIM worden toegevoegd. We kunnen verder voorzien in aanvullende informatie management opleidingen en laten ook ruimte over voor specifieke training die je organisatie nodig heeft.

Hoe

We selecteren kandidaten waarvan we denken dat ze passen bij de organisatie en beschikken over de vereiste vaardigheden. We leiden ze op in een periode van drie maanden, waarna ze afstuderen en op interimbasis bij jou aan de slag gaan. Tijdens deze periode van negen maanden begeleiden we hen intensief om je ervan te verzekeren dat deze nieuwe kwalitatieve medewerkers verder gaan dan wat je normaal op de markt aantreft. Als de 12 maanden voorbij zijn, beslis je om ze wél of niet als eigen personeel in dienst te nemen.

Meld je aan!

We nemen contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

  Wij nemen je privacy serieus en gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt of daar direct aan gerelateerd zijn. Lees hier ons volledige cookie- en privacybeleid.

  ONZE OPLOSSINGEN

  Consultancy

  Totaaloplossingen

  Oplossingen

  Producten

  Trainingen

  Klantverhalen

  Bestuursdienst Amsterdam

  Lees Meer

  Intergouvernementeel

  Lees Meer

  P-Direkt

  Lees Meer

  KLM

  Lees Meer

  “Informed Group levert op tijd en volgens plan. Alles wordt in goed overleg uitgevoerd, waarbij onze wens voorop staat. Dit maakt hen een zeer betrouwbare partner.”

  FERRY MARQUENIE
  Projectleider KLM Information Services

  Blog

  Hoofdkantoor Nederland

  Vijzelmolenlaan 8B
  3447 GX Woerden
  Nederland

  Neem contact met ons op via:
  +31 (0)348 342115
  Kantoor België

  Brusselstraat 51
  2018 Antwerpen
  België

  Neem contact met ons op via:
  +32 (0)330 47 137
  Kantoor Ierland

  1 the Crescent
  Priory Court
  Watergrasshill
  Co Cork T56 E422
  Ierland

  Neem contact met ons op via:
  +31 (0)348 342115
  Copyright © 2020
  Informed Group
  All rights reserved

  Privacybeleid
  Gebruikersvoorwaarden
  Disclaimer
  Hoofdkantoor Nederland

  Vijzelmolenlaan 8B
  3447 GX Woerden
  Nederland

  Neem contact met ons op via:
  +31 (0)348 342115
  Kantoor België

  Brusselstraat 51
  2018 Antwerpen
  België

  Neem contact met ons op via:
  +32 (0)330 47 137
  Kantoor Ierland

  1 the Crescent
  Priory Court
  Watergrasshill
  Co Cork T56 E422
  Ierland

  Neemt contac met ons op via:
  +31 (0)348 342115
  Copyright © 2020
  Informed Group
  All rights reserved

  Privacybeleid
  Gebruikersvoorwaarden
  Disclaimer