Gewonnen aanbesteding Kosovotribunaal

04-03-2021

Deze klanten gingen je al voor

Levering Documentum softwareontwikkelings- en onderhoudsdiensten

Informed Group heeft deze week de aanbesteding DocumentumxCP voor het Kosovotribunaal gewonnen. Voor het leveren van Documentum softwareontwikkelings- en onderhoudsdiensten voor het Kosovo Specialist Chambers and Specialist Prosecutor’s Office. Met de hiervoor geleverde diensten worden de voordelen gemaximaliseerd van het elektronische rechtsbeheersysteem (Legal Workflow) dat wordt gebruikt door Kosovo Specialist Chambers (KSC).

Kosovotribunaal

OpenText Documentum xCP

De speciale rechtbank van Kosovo (Kosovo Specialist Chambers & Specialist Prosecutor’s Office) richt zich op de berechting van misdrijven die in de Kosovo-oorlog en direct erna zijn gepleegd. Dit internationale gerechtshof vervolgt hiervoor bijvoorbeeld gepleegde misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdrijven en Kosovaarse misdrijven. Voor deze gewonnen aanbesteding voor het Kosovotribunaal hebben we de oplossing OpenText Documentum xCP (eXtended Composition Platform) aangeboden. Want dit is de oplossing voor configureerbare zaaksystemen.

Geautoriseerd partner

De producten die wij daarbij bieden zijn een specifieke configuratie die aansluiten op geselecteerde producten van onszelf en de partners waarmee wij samenwerken. Mocht je daarom meer willen weten over Documentum, neem contact met ons op. Informed Group is partner van OpenText en een geautoriseerd verkoper van OpenText Documentum xCP. Daarom is de gewonnen aanbesteding DocumentumxCP voor Kosovotribunaal hier een geweldig voorbeeld van.

id=”25940″][/contact-form-7]

Meer weten over OpenText_Documentum_xCP

Lees onze andere blogs

Investeer in Informed Group